Pély Barna elmondta, hogyan éli meg a válás utáni időszakot

házasság Galambos Dorina válás emlékek Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél évvel ezelőtt ért véget Pély Barna és Galambos Dorina házassága. A zenész azt mondja, sokszor rátörnek az emlékek. 

15 év párkapcsolat és 4 év házasság után fél évvel ezelőtt véget ért Pély Barna és Galambos Dorina házassága. A válás utáni időszakról Pély a Story magazinnak mesélt.

„Sokszor rám törnek az emlékek, a jó és a rossz is. Leginkább a nosztalgiázás veszélyes, kipécézek egy szép emléket, és azon rugózom. Na, ilyenkor szoktam egy nagyon rossz emléket elővenni, hogy újra értelmesen tudjak gondolkodni” – mondta a lapnak Pély Barna.

Azt is elárulta, hogy Dorinával nem váltak el haraggal, még most is beszélnek egymással. De már évek óta másképp látták a világot. „Mindketten a saját véleményünket mondogattuk a másiknak, és nem tudtuk meggyőzni egymást” – tette hozzá a zenész.

Pély Barnának sokszor eszébe jutnak a régi emlékek Fotó: Hevesi Norbert/ H1 Photo Studio

Demcsák Zsuzsa kislányának csapata nyert a röplabdabajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-demcsak-zsuzsa-kislanyanak-csapata-nyert-a-roplabdabajnoksagon.htmlDemcsák Zsuzsa nagy örömhírt osztott meg rajongóival: visszatér a versenyszerű sportoláshoz. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: meztelenség és leszbicsók is van a legjobb pillanatok között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190212-valovilag-9-meztelenseg-es-leszbicsok-is-van-a-legjobb-pillanatok-kozott-18.htmlA végéhez közeledik a ValóVilág 9. szériája. A szerkesztők videóban szedték össze a hosszú hónapok legjobb pillanatait. Láthatunk a képsorokon jó adag meztelenséget, sztriptízt, de még leszbicsókot is. TV + Sztárok--Morgan Freeman először mutatkozott unokája gyilkosának tárgyalása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190212-morgan-freeman-eloszor-mutatkozott-unokaja-gyilkosanak-targyalasa-ota.htmlMorgan Freeman először mutatkozott egy tévéshowban azután, hogy elítélték unokája gyilkosát. TV + Sztárok--Sáfrány Emese nem érzi jól magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-safrany-emese-nem-erzi-jol-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlNincs könnyű helyzetben Aleska a bajnokok csapatában: egyáltalán nem érzi jól magát. TV + SztárokOrigoBalázs Andi védelmébe vette Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-balazs-andi-vedelmebe-vette-toth-verat.htmlBalázs Andi Tóth Vera védelmére kelt és kiosztott egy rosszindulatú kommentelőt a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Justin Theroux szenvedélyes üzenettel köszöntötte Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-justin-theroux-szenvedelyes-uzenettel-koszontotte-jennifer-anistont.htmlÖtvenedik születésnapját ünnepelte Jennifer Aniston színésznő. A jeles alkalomból volt férje, Justin Theroux is felköszöntötte Instagramon egy szívhez szóló üzenettel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.