Sáfrány Emese nem érzi jól magát az Exatlon Hungaryben

Forrás: tv2 -
Exatlon Hungary TV2 Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs könnyű helyzetben Aleska a Bajnokok csapatában: egyáltalán nem érzi jól magát.

A kezdetektől nehéz Sáfrány Emese helyzete az Exatlon Hungaryben. A Bajnokok csapat finoman szólva sem fogadta őt kitörő lelkesedéssel, később pedig Rákóczi Reni szólt be neki nagyon csúnyán. Úgy tűnik, a viszony azóta sem rendeződött, Aleska nem is érzi jól magát a csapatban, érzéseit, kétségeit Patrikkal osztotta meg.

Sáfrány Emese nem érzi jól magát az Exatlon Hungaryben Forrás: tv2

„Nem biztos, hogy jó nekem ez így, ez az egész. Próbálok kapaszkodni dolgokba, hogy mitől jó nekem, vagy mitől fogom jól érezni magam, vagy mitől jutok előre, de nekem nincs úgy időm, vagy nincs az a fizikumom, ami ehhez az egészhez kell. Nem érzem, hogy ez holnap változna meg, lehet, hogy egy hét múlva sem. Úgyhogy nekem ez így kezd egyre inkább negatívabb lenni. Azt érzem, hogy kell találni egy megoldást” – mondta Emese.

Balázs Andi védelmébe vette Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-balazs-andi-vedelmebe-vette-toth-verat.htmlBalázs Andi Tóth Vera védelmére kelt és kiosztott egy rosszindulatú kommentelőt a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Justin Theroux szenvedélyes üzenettel köszöntötte Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20190212-justin-theroux-szenvedelyes-uzenettel-koszontotte-jennifer-anistont.htmlÖtvenedik születésnapját ünnepelte Jennifer Aniston színésznő. A jeles alkalomból volt férje, Justin Theroux is felköszöntötte Instagramon egy szívhez szóló üzenettel. TV + Sztárok--Brad Pitt is megjelent Jennifer Aniston születésnapi bulijánhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-brad-pitt-is-megjelent-jennifer-aniston-szuletesnapi-bulijan.htmlLesifotósok rajtakapták Brad Pittet, amint Jennifer Aniston születésnapi bulijára igyekszik. TV + Sztárok--Palvin Barbi szerelme, Dylan magyarul tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-palvin-barbi-szerelme-dylan-magyarul-tanul.htmlPalvin Barbi már bemutatta a szüleinek szerelmét, aki próbálkozik a magyar nyelv elsajátításával. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Görög Zita visszatért harmadik gyermeke születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-story-gala-2019-gorog-zita-visszatert-harmadik-gyermeke-szuletese-utan.htmlGörög Zita a harmadik gyermeke születése előtt eldöntötte, kicsit visszavonul, ám a Story Gálára visszatért. A gyönyörű sztáranyuka a Life.hu riporterének elárulta, ez most egy különleges alkalom volt, hogy kimozdult otthonról. TV + Sztárok--Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse félmeztelenül simulnak egymáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-palvin-barbara-es-szerelme-dylan-sprouse-felmeztelenul-simulnak-egymashoz.htmlElkészült Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse első közös fotósorozata. A képek között pedig megbújik egy igazán pikáns darab is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.