Fia öngyilkosságáról vallott Kabir Bedi

2019.02.13. 19:25

Kabir Bedi, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Sandokan életének legnagyobb tragédiája fia öngyilkossága. Erről vallott most őszintén a színész.

Kabir Bedi a Maláj tigris című sorozatban Sandokanként vált népszerűvé. A színésznek ez a sorozat hozta el a népszerűséget, itthon is megőrültek érte az emberek, természetesen főként a nők. Életét azonban beárnyékolja nagyobbik fiának tragédiája, aki 27 évesen, 1997-ben öngyilkos lett.

Kabir Bedi fia öngyilkosságáról vallottForrás: AFP/Sujit Jaiswal

„Siddharth briliáns elme volt – törékeny lélekkel –, aki skizofréniában szenvedett. Nagyon sok kezelésen át vezetett az utunk, mindent megpróbáltunk megadni neki, de állandó szorongásban élt. Többször beszélt nekem az öngyilkosságról, furcsa módon vágyott a halálra, a csendre, amit én, az apja nem tudtam elfogadni. Azt akartam, hogy az életet válassza, de legbelül tudtam, hogy a halál mellett fog dönteni. Így is lett, és ez mélységes fájdalommal töltött el. Csak abban reménykedem, hogy már megtalálta a békét. Mára én is megtanultam együtt élni ezzel a tragédiával és a fájdalommal a szívemben. A család, a barátok és a rajongók is sokat segítettek ebben” – mesélte a színész a Lokálnak

Kabir BediSandokanöngyilkosfiaöngyilkosság