ValóVilág 9: szavazz, hogy szerinted ki lesz VV Zsuzsu ellenfele

kihívás ValóVilág 9 VV Roli VV Hunor párbaj VV Zsuzsu VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan véget ér a ValóVilág 9. szériája. A villalakók Zsuzsut küldték párbajozni, akinek hamarosan meg kell neveznie, hogy ki lesz az ellenfele. Szavazz, hogy szerinted kit hív ki a kiválasztott!

VV Zsuzsu lett a kiválasztott, őt küldik párbajozni a ValóVilág 9 lakói. Hamarosan meg kell neveznie, hogy ki lesz az ellenfele. Mivel a játék már a végéhez közeledik, nem maradt sok választása.

Kihívhatja a legutóbbi párbaj győztesét, Rolit, aki már nem élvezi a lila kendő védelmét. Vagy Greget, akivel a játék eleje óta jó barátságban volt egészen addig, amíg fel nem bomlott a klikkjük, bár látszólag megint vele van a legjobb viszonyban. És ott van még a villában Hunor is, aki a takaró alatt már bepróbálkozott Zsuzsunál.

Így tehát az a kérdés hogy ki lesz Zsuzsu kiválasztottja, mennyire tartja magát és társait erős játékosnak.

Szavazz, hogy szerinted ki lesz a villa egyetlen női lakójának kihívottja!

Kit hív ki Zsuzsu?

VV Reni bevallotta, Csoki élete legnagyobb szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190213-vv-reni-bevallotta-csoki-elete-legnagyobb-szerelme.htmlVV Reni és Csoki egyelőre nem teregetik ki kapcsolatuk alakulásának részleteit, de Reni most az érzéseiről nyilatkozott. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs A Dal zsűrijét bírálta: ezt válaszolta neki Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-sebestyen-balazs-a-dal-zsurijet-biralta-ezt-valaszolta-neki-nagy-fero.htmlSebestyén Balázs a Rádó 1 reggeli műsorában bírálta A Dal zsűrijét, Nagy Feró pedig reagált rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeztelenül fürdőzik Berki Mazsi – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-furdozik-berki-mazsi.htmlBerki Krisztián felesége pikáns videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan habfürdőzik meztelenül. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf visszatér a képernyőre: a Drága örökösök című sorozatban szerepelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nemeth-kristof-visszater-a-kepernyore-a-draga-orokosok-cimu-sorozatban-szerepel.htmlNémeth Kristóf hét év kihagyás után tér vissza egy napi sorozatba az RTL Klubon. A Drága örökösökben ő lesz Ökörapáti új polgármesterjelöltje. TV + Sztárok--Lezárult Fésűs Nelly autóbalesetének ügye: több milliót kell fizetnie a sérültnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-fesus-nelly-autobalesetenek-ugye-lezarult-tobb-milliot-kell-fizetnie-a-serultnek.htmlFésűs Nelly több autóval és egy kisbusszal ütközött össze még 2017-ben, az ügy súlyos sérültjével most sikerült megállapodnia. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe, Rubos Frida is újra szerelmes: árulkodó fotókat tett fel a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-pinter-tibor-exe-rubos-frida-is-ujra-szerelmes-arulkodo-fotokat-tett-fel-kozossegi-oldalara.htmlPintér Tibor exbarátnője, Rubos Frida elárulta, miért is szakítottak valójában a színésszel és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.