Így él 16 évnyi házassága után szingliként Ábel Anita

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
szingli Ábel Anita szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhat évnyi házasság után először jelent meg nyilvános rendezvényen Ábel Anita. 

Ugyan Anita volt, aki kezdeményezte a szakítást, az elmúlt két hónap megviselte lelkileg, időre volt szüksége, hogy újra mosolyogni tudjon.

Ábel Anita Forrás: Facebook ! Ábel Anita

"Nehéz időszak áll mögöttem, de már kezdem látni a fényt az alagút végén – mondta a Borsnak a színésznő. – A hétköznapjaimat a volt férjemmel közös lányunkkal, Lucával töltöm, mellette sok munkával, és persze szakítok időt magamra is. Bikram jógára járok, az eredmény szerintem már látszik: nyolc kilótól szabadultam meg az elmúlt hónapokban. A munkaterápia is a regenerálódásom része, jelenleg a Viasat3-on hamarosan induló, Idesüss című produkció utómunkálatai folynak, készülök a NőComment! második évadára, rendszeresen szerepelek a #Bochkor című műsor vendégeként, kezdődnek az előkészületek az Anita Storyja című műsoromhoz, és egyéb tévés felkéréseknek teszek eleget" – újságolta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.