Így ünnepli a Valentin-napot Tóth Andi és Szabó Ádám - Videó

Szabó Ádám Valentin-nap ünnep Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám hatalmas szerelemben készülnek a Valentin-napra, de nem viszik túlzásba, hamarosan ugyanis sokkal fontosabb dolgot ünnepelnek. 

Hamarosan egyéves évfordulójukat ünneplik, így Szabó Ádám és Tóth Andi erre a napra nagyobb gondot fordítanak, mint a szerelmesek ünnepére, vagyis a Valentin-napra. Ettől függetlenül azért készülnek apróbb meglepetésekkel egymásnak, habár Tóth Andi kevésbé romantikus alkat. Ő bevallotta a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, hogy csak azért próbálkozik, mert a szerelme viszont nagyon szentimentális.

Így él 16 évnyi házassága után szingliként Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-el-16-ev-hazassaga-utan-szinglikent-abel-anita.htmlTizenhat évnyi házasság után először jelent meg nyilvános rendezvényen Ábel Anita. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher Mallorcán ünnepelte 50. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-michael-schumacher-mallorcan-unnepelte-50-szuletesnapjat-allitolag.htmlA legendás Forma-1-es pilótának január 3-án volt az 50. születésnapja. Ez alkalomból Mallorcára utazott a család, és együtt ünnepelték a sportolót. TV + Sztárok--Őszintén mesélt Bochkor Gáborral való szakításukról Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-oszinten-bochkor-gaborral-valo-szakitasukrol-varkonyi-andrea.htmlSzerelemről, párkapcsolatról tartott előadást Várkonyi Andrea, aki nem tudta kikerülni, hogy a saját életéről is meséljen egy kicsit.TV + Sztárok--Meztelenül enyeleg a fürdőkádban VV Vivien és Krisztián – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-enyeleg-a-furdokadban-vv-vivien-es-krisztian.htmlEgy igen merész felvételt töltött fel közösségi oldalára VV Vivien: a fürdőkádban áztatja magát, miközben kedvese, Krisztián a combját simogatja. TV + Sztárok--Cardi B-t megalázták a rajongói, Lady Gaga védte meghttp://www.life.hu/sztarok/20190213-cardi-bt-megalaztak-rajongoi-lady-gaga-vedte-meg.htmlCardi B törölte magát az Instagramról, miután a kommentelők nekiestek. Lady Gaga Twitter-bejegyzésben vette védelmébe kolléganőjét. TV + Sztárok--Beyoncé elképesztő dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-beyonce-elkepeszto-dekoltazst-villantott.htmlNem tudni, hogy bulizni indult Beyoncé vagy csak férjével, Jay-Z-vel mentek vacsorázni, mindenesetre azt tudni lehet, hogy kosztümöt vett fel, de nem akármilyet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.