Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám csak úgy ragyogtak a Kölcsönlakás premierjén

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia Kölcsönlakás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám is részt vettek a Kölcsönlakás című film premierjén.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám randiestet tartottak a minap, és részt vettek a Dobó Kata rendezte, Kölcsönlakás című film premierjén. Az esemény előtt vidáman pózoltak a vörös szőnyegen a fotósok előtt.

Csodásan mutattak egymás mellett, láthatóan nagyon boldogok. Volt olyan kommentelő, aki a képük mellett megjegyezte a közösségi oldalon, hogy öröm rájuk nézni. És valóban!

Weisz Fanniék és Tokár Tomiék sem ünneplik a Valentin-napothttp://www.life.hu/sztarok/20190214-weisz-fanniek-es-tokar-tomiek-sem-unneplik-a-valentinnapot.htmlItt a Valentin-nap, így az utcán virágcsokorral és lufikkal szaladgáló férfiakba ütközhetünk. Weisz Fanniék és Tokár Tomiék azonban nem ünneplik a szerelmesek napját. El is árulták, hogy miért. TV + SztárokOrigoBalázs Pali megvált a védjegyévé vált göndör hajától: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-balazs-pali-megvalt-a-vedjegyeve-valt-gondor-hajatol.htmlBalázs Pali megvált a védjegyévé vált göndör tincseitől. Az énekes azt mondja, lezárt egy korszakot az életében. TV + SztárokMTIMajka nehéz időszakáról vallott: megviselte az, ami közte és Curtis között történthttp://www.life.hu/sztarok/20190214-majka-nehez-idoszakarol-vallott-megviselte-az-ami-kozte-es-curtis-kozott-tortent.htmlMajka az elmúlt időszak nehézségeiről vallott többek között, aminek középpontjában a Curtisszel való szétválásuk volt. A rapper elárulta, reméli barátjának sikerül kimásznia a gödörből. TV + SztárokOrigoVV Hunor és Sebestyén Ági az ágyban kötöttek ki a buli után - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190214-vv-hunor-es-sebestyen-agi-az-agyban-kotottek-ki-a-buli-utan.htmlNégy egykori valóságshow-játékos látogatott el a ValóVilág-villába, és a buli olyan jól sikerült, hogy Sebestyén Ági VV Hunor karjaiban kötött ki. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja elárulta, miért érdemes hazajönnie Amerikából - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-oroszlan-szonja-elarulta-miert-erdemes-hazajonnie-amerikabol.htmlOroszlán Szonja elárulta, miért jönne haza nagyon szívesen Amerikából. TV + SztárokOrigoBeyoncé elképesztő dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-beyonce-elkepeszto-dekoltazst-villantott.htmlNem tudni, hogy bulizni indult Beyoncé vagy csak férjével, Jay-Z-vel mentek vacsorázni, mindenesetre azt tudni lehet, hogy kosztümöt vett fel, de nem akármilyet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.