Őszintén mesélt Bochkor Gáborral való szakításukról Várkonyi Andrea

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
Várkonyi Andrea házasság szerelem Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelemről, párkapcsolatról tartott előadást Várkonyi Andrea, aki nem tudta kikerülni, hogy a saját életéről is meséljen egy kicsit.

"Nem akarok úgy csinálni, mintha nem én lennék az, akivel tele vannak a címlapok. Én vállalom, ami történt, nem kell semmit szégyellnem. Hoztam egy döntést, amit nem bántam meg. Kicsit belehaltam, kicsit összetört benne a szívem, de jól tettem, hogy kiléptem abból a kapcsolatból" – mondta a színpadon Várkonyi, akivel a szereplés után a Blikk készített interjút.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andi: "Ez most nem könnyű időszak" Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

"Amit mondtam, hogy összetörtem, az igaz, de már jól vagyok. Arccal előre, a jövő felé nézek, helyére kerültek a dolgaim, tök jól vagyok. Amivel akartam, már szakítottam, ez igaz a munkára is, és most hatalmas nyugalom van bennem. Sokan meg is jegyzik, hogy ez a harmónia sugárzik rólam, és örülök, hogy mások ezt tapasztalják. Nem tudnám megjátszani, hogy minden rendben van, ha nem így lenne.

Egyedül vagyok, és egyáltalán nem központi téma, hogy legyen valaki.

Most a feldolgozás és a nyugodt várakozás fázisában vagyok, de biztos vagyok benne, ha majd nyitott leszek, lesz valakim" – tette hozzá Várkonyi.

Ahogyan 2018 októberében mi is megírtuk, a pár 12 év után szakított egymással, ekkor még nem tudták, hogy a döntésük pusztán átmeneti vagy végleges. Erről Bochkor Gábor így nyilatkozott:

"A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges, vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra."

Később felreppent a hír, hogy Andrea egy másik férfi miatt hagyta el Bochkort, de ezt a hírt a gyönyörű műsorvezető aztán cáfolta.

Szingli magyar sztárok, akik szerintünk összeillenének: Iszak Eszti és Baronits Gábor szép pár lennénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-szingli-magyar-sztarok-akik-szerintunk-osszeillenenek.htmlA Valentin-nap alkalmából összeszedtük azokat a – nyilvánosság előtt – szingli magyar sztárokat, akik szerintünk összeillenének. Természetesen ez csak vicces felvetés, hiszen kívülállóként nehéz lenne komolyan meghatározni, kiknek a személyisége passzol, de azért eljátszottunk a gondolattal. Íme, az így kialakult párosok. TV + SztárokOrigoCardi B-t megalázták a rajongói, Lady Gaga védte meghttp://www.life.hu/sztarok/20190213-cardi-bt-megalaztak-rajongoi-lady-gaga-vedte-meg.htmlCardi B törölte magát az Instagramról, miután a kommentelők nekiestek. Lady Gaga Twitter-bejegyzésben vette védelmébe kolléganőjét. TV + Sztárok--Vilmos herceg bevallotta, hogy vannak vitáik Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-vilmos-herceg-bevallotta-hogy-vannak-vitaik-harry-herceggel.htmlVilmos herceg elszólhatta magát arról, hogy valóban sok a nézeteltérés közte és Harry herceg között. TV + Sztárok--Mutatjuk, melyek voltak a legpikánsabb jelenetek a ValóVilág 9. szériájában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190213-mutatjuk-melyek-voltak-a-legpikansabb-jelenetek-a-valovilag-9-szeriajaban-18.htmlA végéhez közeledik a ValóVilág 9. szériája, már csak négy játékos van versenyben a fődíjért. A végső hajrához közeledve összeszedtük, melyek voltak a legpikánsabb jelenetek a műsor ideje alatt. TV + Sztárok--Exatlon Hungary: Sáfrány Emese elmondta, miért döntött a távozás melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-exatlon-hungary-safrany-emese-elmondta-miert-dontott-a-tavozas-mellett.htmlÖnként távozott az Exatlon Hungary játékából Sáfrány Emese, azaz Aleska. Mint mondta: nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel, ami a Bajnokok csapatában fogadta. TV + SztárokOrigoMeztelenül enyeleg a fürdőkádban VV Vivien és Krisztián – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-enyeleg-a-furdokadban-vv-vivien-es-krisztian.htmlEgy igen merész felvételt töltött fel közösségi oldalára VV Vivien: a fürdőkádban áztatja magát, miközben kedvese, Krisztián a combját simogatja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.