Zaklatták a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katalint

Forrás: Instagram/anagykata -
Jóban Rosszban Nagy Katalin csaló zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zaklatás áldozata lett a Jóban Rosszban sztárja, Nagy Katalin.

Szörnyű napokon van túl Nagy Katalin. A Jóban Rosszban gyönyörű színésznője zaklatás áldozata lett. Az internetes csaló kezdetben a közösségi oldalon hozott létre álprofilt a nevében, majd barátoknak, ismerősöknek írogatott.

Úgy kezdődött, hogy fotós barátnőm, Kovács JuJu és az én képeimet lelopták az Instagramról, majd az illető a nevemben, valamint az anyukám és a párom nevében is álprofilokat hozott létre, amit a barátaim segítségével tiltattam le. (...) Azt írta például Pikali Gerdának, hogy várandós vagyok. Amikor rákérdeztek, hogy igaz-e a hír, akkor jöttem rá, folytatódik az egész" – nyilatkozta a Blikknek.

A csaló ezután telefonon is zaklatta a színésznőt, elváltoztatott hangon, káromkodva beszélt a vonal túlsó végén. Szerencsére pár nap múlva megszűntek ezek a hívások.

Nagy Katalin, a Jóban Rosszban szereplője Forrás: Instagram/anagykata
VV Hunor és Sebestyén Ági az ágyban kötöttek ki a buli után: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190214-vv-hunor-es-sebestyen-agi-az-agyban-kotottek-ki-a-buli-utan.htmlNégy egykori valóságshow-játékos látogatott el a ValóVilág villába, és a buli olyan jól sikerült, hogy Sebestyén Ági VV Hunor karjaiban kötött ki. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja elárulta, miért érdemes hazajönnie Amerikából - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-oroszlan-szonja-elarulta-miert-erdemes-hazajonnie-amerikabol.htmlOroszlán Szonja elárulta, miért jönne haza nagyon szívesen Amerikából. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepli a Valentin-napot Tóth Andi és Szabó Ádám - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-unnepli-a-valentin-napot-toth-andi-es-szabo-adam.htmlTóth Andi és Szabó Ádám hatalmas szerelemben készülnek a Valentin-napra, de nem viszik túlzásba, hamarosan ugyanis sokkal fontosabb dolgot ünnepelnek. TV + SztárokOrigoEz a véleménye Rubint Rékának és Oroszlán Szonjának a dicséret erejéről - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190214-ez-a-velemenye-rubint-rekanak-es-oroszlan-szonjanak-a-dicseret-erejerol.htmlSztárok vallottak arról, mi a véleményük a pozitív megerősítésről, és egymás megdicséréséről. Rubint Réka ezt akkor is alkalmazza, ha nem olyan jó jegyet visznek haza a gyermekei. TV + SztárokOrigoÍgy él 16 évnyi házassága után szingliként Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190214-igy-el-16-ev-hazassaga-utan-szinglikent-abel-anita.htmlTizenhat évnyi házasság után először jelent meg nyilvános rendezvényen Ábel Anita. TV + SztárokOrigoMeztelenül enyeleg a fürdőkádban VV Vivien és Krisztián – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-meztelenul-enyeleg-a-furdokadban-vv-vivien-es-krisztian.htmlEgy igen merész felvételt töltött fel közösségi oldalára VV Vivien: a fürdőkádban áztatja magát, miközben kedvese, Krisztián a combját simogatja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.