Berki Krisztián elárulta, miért nem hívott meg családtagokat az esküvőjére

esküvő Berki Mazsi család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián immár másodjára is elvette feleségül kedvesét, Mazsit. Családtagok egyik ceremónián sem voltak jelen.

Berki Krisztián és Mazsi teljes titokban tavaly nyáron házasodott össze. Csupán két tanú volt jelen, a családtagokat nem hívták meg. A pár most a hot! magazinban indokolta meg ezt a döntést.

Összekötöttük az életünket, ami nem tartozik másra. Sokan felrótták, hogy hagyhattuk ki még a lányomat, Natikát is. De kérdem én: mi keresnivalója lett volna ott? Nézze végig, hogy elveszek egy másik nőt, miközben ő még mindig azt fejtegeti, hogy anya és apa miért nincsenek együtt?! Ez senkinek nem lett volna jó" – mondta Berki Krisztián.

Az újdonsült férj azt is elárulta, hogyan is jött az ötlet, hogy most, paradicsomi nyaralásuk során újra kimondják a boldogító igent.

„Bár három hetet töltöttünk Amerikában, az igazi nászút csak ezután jött. Lefoglaltam egy utat a Maldív-szigetekre, aminél romantikusabb helyszínt el sem tudnék képzelni. Mazsi mindig is vágyott arra, hogy mezítláb, a homokban mondja ki a boldogító igent, és mivel az esküvő a nőről szól, meg akartam adni neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.