Ők a ValóVilág eddigi legszexibb női versenyzői: VV Seherezádét és Molnár Anikót is imádták a férfiak

VV Seherezádé VV Sziszi valóvilág VV Teo VV Zsófi VV Szandika Molnár Anikó VV Dóri Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan véget ér a ValóVilág legutóbbi szériája, már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, ki viszi haza a 36 milliós fődíjat. Ennek apropóján pedig összeszedtük a legszexibb nőket a ValóVilágból. A kilenc széria alatt bőven találkozhattunk bombázókkal!

Molnár Anikó

Molnár Anikó Forrás: RTL Reggeli

Molnár Anikót sem felejtettük el a VV után, ő a második széria nagy esélyese volt. Szereplése után rengeteg sztárférfi próbálta elnyerni kegyeit, ki több, ki kevesebb sikerrel. Az utóbbi időben súlyproblémái és fogyása miatt került a figyelem középpontjába.


Baukó Éva

Baukó Éva Forrás: RTL2

Baukó Éva a ValóVilág negyedik szériájában szerepelt, a nehezen elfelejthető Alekosszal együtt. A celeb máig fenntartotta ismertségét, többnyire szexi fotóinak köszönhetően, és persze a tévés szereplések miatt: a BeleValót is ő vezeti Győzikével.

VV Szandika

VV Szandika igazi bombázó lett Forrás: RTL Klub

Szandika szintén a negyedik ValóVilágban raboskodott a luxusbörtönben, a plasztikcica kategóriának nyerteseként. Jól megérdemelten kapta ezt a címet, de azóta nagyon megváltozott. VV Szandika elképesztően kigyúrta magát, fitneszversenyen is indult.

VV Sziszi

VV Sziszi Forrás: Facebook/Fekete Szilvia

VV Sziszi a ValóVilág második szériájában tűnt fel. A vörös démon sok férfi fantáziáját megmozgatta, de végül az egyik játékos, Péter nyerte el a szívét, habár kapcsolatuk a villa falain kívül nem volt rózsás.


VV Seherezádé

VV Seherezádé Forrás: Instagram/Seherezádé

Seherezádé a valóságshow ötödik évadában költözhetett be a villába, és azóta is folyamatosan szerepel, bár főleg az Instagram-oldalának köszönheti, hogy ismertsége megmaradt. A ValóVilág egykori szőkeségének külseje már nem hasonlít arra, ahogy egykor a villában láthattuk: fekete hajra váltott, és táplálkozási tanácsadó lett.


VV Kinga

VV Kinga Forrás: Insatgram/Kutai Kinga

Kinga 22 évesen szállt versenybe a bezártságért cserébe járó pénznyereményért, Seherezádéhoz hasonlóan az ötödik szériában. Az akkor hoszteszként dolgozó szőkeség ma már anyuka. Szépségét az eltelt évek nem koptatták meg, pedig a ValóVilág 5. szériája 2011-ben indult, vagyis nem most volt.

VV Zsófi

VV Zsófi Forrás: rtl.hu

VV Zsófi a ValóVilág hatodik szériájában szerepelt, ráadásul eljutott a fináléig, amit végül Aurelio nyert meg, de nem sokkal. A lány azóta is gyakran szerepel, habár többnyire az Instagram-táborát szórakoztatja szexi fotókkal.

VV Teo

VV Teo Fotó: Nánási Pál/rtlklub.sajtoklub.tv

A bevállalós pultoslány 22 éves volt, amikor bekerült a ValóVilág hatodik szériájába, amelyet 2014 januárjától követhettek a nézők. Teo egészen áprilisig húzta a játékban, kiesése után azonban teljesen eltűnt. Annyit lehet tudni róla, hogy sokat fogyott, és nőiesedett is az elmúlt években.

VV Dóri

VV Dóri Forrás: Facebook/ VV Dóra

Dóri aktmodellként került be a ValóVilág hetedik évadának játékosai közé 29 évesen. 2017 novemberétől láthattuk a show-t, amelynek végeztével Dóri teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Nem találták meg lehetőségekkel, ismertségét pedig ő sem tudta, vagy talán nem is akarta fenntartani.

Szerinted ki a legszexibb közülük?

Cooky eljegyezte kedvesét, Debóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-cooky-eljegyezte-kedveset-deborat.htmlCooky Valentin-napon eljegyezte kedvesét, Debórát. TV + SztárokOrigoHajdú Péter az Instagramon köszöntötte a kislányát, és Sarka Katának is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190215-hajdu-peter-az-insatgramon-koszontotte-kislanyat-es-sarka-katanak-is-uzent.htmlHajdú Péter az Instagram-oldalán üzent a volt feleségének, Sarka Katának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMarsi Anikó a fiaival együtt Palik László után utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-marsi-aniko-fiaival-egyutt-palik-laszlo-utan-utazik.htmlMarsi Anikó és Palik László már két hónapja távol vannak egymástól: nem bírják tovább. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág 9: VV Greg elárulta, mire költené a 36 milliós nyereménythttp://www.life.hu/sztarok/20190215-valovilag-9-vv-greg-elarulta-mire-koltene-a-36-millios-nyeremenyt.htmlVV Greg meglepően őszinte volt, ráadásul VV Rolival. Neki árulta el, mit kezdene a 36 millióval, ha megnyerné. TV + SztárokOrigoSmink nélküli arca miatt szóltak be Lena Headey-nek: ezt válaszolta a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20190215-smink-nelkuli-arca-miatt-szoltak-be-lena-headeynek-ezt-valaszolta-a-tronok-harca-sztarja.htmlLena Headey nem hagyta figyelmen kívül egyik rajongójának beszólását: keményen visszaszólt. TV + Sztárok--VV Roli durván nekiment VV Zsuzsunak: nem tetszett neki, hogy a lány őt választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-vv-roli-duran-nekiment-vv-zsuzsunak-nem-tetszett-neki-hogy-a-lany-ot-valasztotta-parbaj-ellenfeleul.htmlVV Roli hiába küzdött meg néhány napja VV Adrival a bennmaradásért, az utolsó párbajon is helyt kell állnia: Zsuzsu őt nevezte meg párbajellenfeléül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.