Bombaformában van a szülés után Kiss Ramóna

fotó Lékai Máté szülés Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalára posztolt egy egész alakos fotót Kiss Ramóna.

Január 20-án hozta világra kisfiát, Noét Kiss Ramóna. Még egy hónap sem telt el a szülés óta, és a színésznő máris bombaformában van. A követői sem győzték dicsérni, egyszerűen nem értik, hogy lehet Rami ilyen hamar megint ennyire szép és vékony.



Boldogok a rajongók: visszatér Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190216-boldogok-a-rajongok-visszater-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra visszatér a színpadra. Havi 4-5 alkalommal láthatja a közönség. TV + SztárokOrigoElárverezi tökéletes testét Bíró Icahttp://www.life.hu/sztarok/20190216-elarverezi-tokeletes-testet-biro-ica.htmlBíró Icát tönkretette a devizahitele, már jó ideje becsomagolt, felkészült a kilakoltatásra. Otthonát már két éve elárverezték. TV + Sztárok--Ördög Nóra lesz az Oscar-gála közvetítésének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190216-ordog-nora-lesz-az-oscargala-kozvetitesenek-musorvezetoje.htmlAz idei Oscar-gálát Ördög Nóra fogja közvetíteni a TV2 csoport Moziverzum nevű csatornáján. TV + Sztárok--Khloé Kardashian a hírek szerint szakított gyermeke hűtlen apjával, Tristan Thompsonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-khloe-kardashian-a-hirek-szerint-szakitott-gyermeke-hutlen-apjaval-tristan-thompsonnal.htmlKhloé Kardashian párja, Tristan sosem volt a hűség mintaképe, de most eljátszotta az utolsó esélyét is, ami miatt kiadta az útját a valóságshow-sztár. TV + Sztárok--Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámlájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190216-nem-kellett-kifizetnie-harry-hercegnek-a-10-millios-hotelszamlajat.htmlFizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. TV + Sztárok--Tolvai Reni legújabb klipjében női nemi szerveket visel a ruhájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-tolvai-reni-legujabb-klipjeben-noi-nemi-szerveket-visel-ruhajan.htmlTolvai Reni legújabb dalához készült klipjében igen bevállalós ruhadarabot öltött magára: a felsője női nemi szerveket ábrázol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.