Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámláját

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
hotel számla fizetés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. 

Ha valaki, akkor Harry herceg nagyon tudott bulizni. Ugyan mára már lenyugodott házasember lett, egykor fel tudta forgatni bármelyik szórakozóhelyet, és a költekezésre sem figyelt oda. Állítólag egy este Las Vegasban sikerült eltapsolnia 30 ezer fontot, ami átszámítva valamivel több mint 10 millió forint.

Megúszta a fizetést Harry herceg Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Katie Nicholl életrajzíró szerint azonban ezt a tetemes számlát nem kellett a hercegnek kifizetnie. Az eset még 2012-ben történt, akkor egy igazi luxusszállóban pihent a herceg, természetesen az egyik legdrágább lakosztályban. A szálloda milliárdos tulajdonosa, Steve Wynn pedig nagy örömmel töröltette Harry hatalmas számláját – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.