Oszter Sándor felesége állítja: hét nővel csalta meg a férje

Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni -
házasság feleség Failoni Donatella megcsalás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor és Failoni Donatella idén ünneplik a negyvenedik házassági évfordulójukat. A hosszú házasságra nincsen receptjük, azt viszont Donatella a Borsnak elmondta, hogy az ő kapcsolatuk mitől működik.

"Két stabil pont van a kapcsolatunkban. Az egyik, hogy eszméletlen jókat tudunk beszélgetni, a másik pedig, hogy rendkívül türelmes vagyok vele. Persze volt, amikor elegem lett, és csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt, vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni – mondja Donatella, aki szemet huny a férje hűtlenkedései miatt. – Szó szerint nemzeti gyász tört ki, amikor Sándorral megesküdtünk. Nők milliói dőltek a kardjukba, hogy a nagy Rózsa Sándor elkelt. Valamiért azonban sosem zavart, hogy így körberajongják. Nem féltékenykedtem, pedig bőven lett volna rá okom. Sorra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, három, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot, és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Mindig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az ember, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja."

Oszter Sándorral való házasságáról mesélt Failoni Donatella Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni


Azt azonban Oszter sosem bocsátotta volna meg, ha a felesége "fagyizgat". A színész kijelentette, hogy Donatella addig lépheti át a ház küszöbét, ameddig hű hozzá.

ValóVilág 9: Zsuzsu nyerte a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190218-valovilag-9-zsuzsu-nyerte-a-jatekot.htmlA ValóVilág 9. szériájának nyertese VV Zsuzsu lett, ezzel történelmet írva, hiszen nő még sosem nyerte meg ezt a valóságshow-t. Zsuzsu a jövőbeni terveiről, VV Csokival való konfliktusáról mesélt, és azt is elárulta, mire fogja elkölteni a 36 millió forintot.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra csodás szerelmi vallomással lepte meg Makranczi Zalánthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-szinetar-dora-csodas-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-markanczi-zalant.htmlSzinetár Dóra csodálatos szerelmi vallomással lepte meg kedvesét, Makranczi Zalánt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: megszólalt a villanővér, Mikófalvy Orsolya – ez a feladatahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-valovilag9-megszolalt-a-villanover-mikofalvy-orsolya-ez-a-feladata.htmlAhogy írtunk is róla, az RTL Klub most megmutatta, miként készül napról napra a ValóVilág összefoglalója, mi történik a színfalak mögött és hogyan áll össze a műsor. TV + Sztárok--Kirabolták Hajas László fodrászüzletéthttp://www.life.hu/sztarok/20190217-kiraboltak-hajas-laszlo-fodraszuzletet.htmlEgy nagy értékű hajvágógépet lopott el egy férfi Hajas László fodrászüzletéből, aki feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAdri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág 9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigoDiana hercegné John Travolta helyett inkább egy balett-táncossal táncolt volna a Fehér Házbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190217-diana-hercegne-john-travolta-helyett-inkabb-egy-baletttancossal-tancolt-volna-a-feher-hazban.htmlKiderült, hogy 1985-ben a Fehér Házban Diana nem is akart John Travoltával táncolni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.