Soha nem látott fotókon Marilyn Monroe: ilyen volt a szexszimbólum hétköznapi oldala

Forrás: Getty Images/Baron -
fotók Marilyn Monroe ritka képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Monroe hétköznapi oldalát tekinthetjük meg a most előkerült, eddig még nem látott fotókon.

Újabb, talán eddig még soha nem látott képek kerültek elő Marilyn Monroe-ról. Ezeken a felvételeken a szexszimbólumot nem a szokásos módon láthatjuk, sokkal inkább a hétköznapi oldalát mutatják be a fotók. Láthatjuk, hogyan olvas Marilyn a kanapéján elterülve, vagy azt, ahogy egy hotel teraszáról lenézve figyeli a városi forgatagot. Kattints IDE a képekért!

Eddig még soha nem látott képek kerültek elő Marilyn Monroe-ról Forrás: Getty Images/Baron
Hazugságot terjesztenek Szandiról: megpróbálják lejáratni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190218-hazugsagot-terjesztenek-szandirol-megprobaljak-lejaratni-az-enekesnot.htmlSzandi a Facebook-oldalán próbálja felhívni a rajongói figyelmét arra, hogy kamuoldalak hazugságokat terjesztenek róla: megpróbálják lejáratni. TV + Sztárok--Megrendelhette a saját megverését a sorozatsztár, Jussie Smolletthttp://www.life.hu/sztarok/20190218-megrendelhette-sajat-megvereset-a-sorozatsztar-jussie-smollett.htmlJussie Smollett, az Empire című sorozat sztárja azt állította január 29-én, hogy megtámadták Chicagóban, a támadói pedig rasszista és homofób sértéseket vágtak a fejéhez. A nyomozás most új irányt vett, felmerült a gyanú, hogy a színész saját maga rendelte a verőembereket. TV + Sztárok--Plágiumvád A Dalban: felkavarta a versenyzőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190218-plagiumvad-a-dalban-felkavarta-a-versenyzoket.htmlFelkavarta A Dal versenyzőit az a bejelentés, miszerint az egyik énekest plágiumvád érte. Az eset kivizsgálása még folyik. TV + Sztárok--Kemény szóváltás: Baukó Éva durva üzenetet küldött Aureliónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-kemeny-szovaltas-bauko-eva-durva-uzenetet-kuldott-aurelionak.htmlBaukó Éva keményen visszaszólt az őt kritizáló Aureliónak. TV + SztárokOrigoVisszaköltözik Magyarországra Little G. Weevil, vagyis Szűcs Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-visszakoltozik-magyarorszagra-little-g-weevil-vagyis-szucs-gabor.htmlAz X-Faktor egyik mentoraként ismerhette meg az ország Little G. Weevilt, vagyis Szűcs Gábort, aki másfél évtized után visszaköltözik Amerikából Magyarországra. TV + SztárokOrigoPetruskát plágium miatt kizárták A Dalbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-petruskat-plagium-miatt-kizartak-a-dalbol.htmlPlágium miatt kizárták A Dal döntőjéből Petruskát. Helyette Oláh Gergő versenyez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.