Visszaköltözik Magyarországra Little G. Weevil, vagyis Szűcs Gábor

Forrás: Facebook/Little G. Weevil -
Szűcs Gábor Little G Weevil Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik mentoraként ismerhette meg az ország Little G. Weevilt, vagyis Szűcs Gábort, aki másfél évtized után visszaköltözik Amerikából Magyarországra.

Little G. Weevil a 2014-es X-Faktor egyik mentora volt, innen ismerheti őt az ország. Az énekes azonban eddig Amerikában élt, de most úgy döntött, hogy másfél évtized után hazaköltözik.

Visszaköltözik Magyarországra Little G. Weevil Forrás: Facebook/Little G. Weevil

"Alapvetően egy családi probléma miatt jöttem haza, de igazából sosem éreztem Amerikát az otthonomnak. Nem véletlen, hogy nem vettem ott soha házat. Itthon azonban azt tervezem, építkezem, szeretnék végre otthont teremteni magamnak" – árulta el a Blikknek az énekes, aki így kevesebbet látja majd a kislányát, ami nem lesz számára egyszerű.

"Eddig is inkább miatta maradtam Amerikában. Sokat beszélünk, és nyáron két hónapot itt tölt majd velem. Nem egyszerű ez a helyzet, de megoldjuk!" – mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.