Férje újra megkérte Hargitai Bea kezét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
eljegyzés lánykérés férj Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel az első lánykérést követően Hargitai Bea kezét újra megkérte a férje.

Különleges ajándékkal lepte meg Hargitai Beát a férje: elvitte arra a helyre, ahol öt évvel ezelőtt megkérte a kezét. És ez még nem minden, David a kaliforniai tengerparton most újra eljegyezte őt.

A pillanat azért is volt most különleges, mert ezúttal velük tartott a közös kisfiuk, Jason is.

Ő a világ legromantikusabb embere. Annyira szeretem! Ő a legjobb dolog, ami valaha történt velem” – írta a közösségi oldalára feltöltött videójához a modell.

Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szerelmes fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hodi-pamela-es-kedvese-toth-bence-szerelmes-fotot-posztoltak.htmlHódi Pamela közös, csókolózós képet töltött fel kedvesével, Tóth Bencével a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigoSoha nem látott fotókon Marilyn Monroe: ilyen volt a szexszimbólum hétköznapi oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20190218-soha-nem-latott-fotok-marilyn-monroe-ilyen-volt-a-szexszimbolum-hetkoznapi-oldala.htmlMarilyn Monroe hétköznapi oldalát tekinthetjük meg a most előkerült, eddig még nem látott fotókon. TV + Sztárok--Hazugságot terjesztenek Szandiról: megpróbálják lejáratni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190218-hazugsagot-terjesztenek-szandirol-megprobaljak-lejaratni-az-enekesnot.htmlSzandi a Facebook-oldalán próbálja felhívni a rajongói figyelmét arra, hogy kamuoldalak hazugságokat terjesztenek róla: megpróbálják lejáratni. TV + Sztárok--Sztárok, akikről durva álhíreket terjesztettek: Fodor Zsókától Tóth Gabiighttp://www.life.hu/sztarok/20190218-sztarok-akikrol-durva-alhireket-terjesztettek-fodor-zsokatol-toth-gabiig.htmlMinden évben megtörténik, hogy kamuoldalak próbálnak álhíreket terjesztve forgalmat generálni oldalaikra. A recept többnyire ugyanaz: valamilyen sokkoló vagy lejárató hírt tesznek közzé egy-egy sztár arcával. Most épp Szandi esett áldozatul, de az elmúlt években sok magyar sztárnak kellett magyarázkodnia a hazug oldalak híre miatt. Mivel ezek az álhírgyárak többnyire lenyomozhatatlanok, jogilag szinte semmit sem lehet tenni ellenük. Íme azok a sztárok, akikről terjesztettek már hazugságot. TV + SztárokOrigoPlágiumvád A Dalban: felkavarta a versenyzőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190218-plagiumvad-a-dalban-felkavarta-a-versenyzoket.htmlFelkavarta A Dal versenyzőit az a bejelentés, miszerint az egyik énekest plágiumvád érte. Az eset kivizsgálása még folyik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.