Hosszú Katinka volt a meccs sztárvendége, de a tévé nem igazán mutatta meg

focimeccs tévé Dunaszerdahely Hosszú Katinka közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka végezhette el a kezdőrúgást a szlovákiai Dunaszerdahelyen, az FC DAC–SK Slovan meccsen. Az úszónőt azonban alig mutatta a tévé, helyette az egyik csapat edzőjét láthatták a nézők. 

A dunaszerdahelyi Mol Arénát szombaton avatták fel az FC DAC–SK Slovan focimeccsel. A sztárvendég a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka volt, ő végezte el ugyanis a kezdőrúgást.

A Ripost azonban kiszúrta, hogy a tévében csak akkor mutatták a magyar úszónőt, amikor háttal volt a kameráknak, valamint akkor, amikor elvégezte a rúgást, ezután rögtön a Slovan szlovák edzőjét, Martin Sevelát mutatták a képernyőn. Katinkát hatalmas ováció fogadta a stadionban, a tévénézők a lap szerint azonban nem láthatták sem szemből, sem közeli felvételeken az úszónőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életem első kezdőrugása ✅ First kickoff of my life ✅ ⚽️

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.