Lindsay Lohan visszatér a képernyőre: új valóságshow-járól nyilatkozott

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc -
Lindsay Lohan MTV valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentorként robban a magyar MTV képernyőjére az új reality-sorozatában Lindsay Lohan február 28-án, a népszerű zenecsatorna új műsorában a VIP házigazdák főnökeként tűnik majd fel. A színésznő új tengerparti klubjába sok híres vendég látogat el, DJ-ktől kezdve a felső tízezer tagjain át filmsztárokig. Jó néhányukkal találkozhatunk majd a Lindsay Lohan's Beach Club első évadában, így nem érdemes kihagyni egyetlen epizódot sem.

Az egyik népszerű görög szigeten, Míkonoszon nyitott új szórakozóhelyre kalauzol el minket az MTV új realityje.

Lindsay Lohan megmutatja, milyen szenvedélyesen működik a vendéglátóiparban,

és abba is bepillantást enged, hogy mi történik a színfalak mögött. A szereplők, amikor Lohan klubjába jelentkeztek dolgozni, tudták, hogy egy valóságshow részesei lesznek majd, azt azonban, hogy kikkel fognak együtt dolgozni, kik lesznek a leendő házigazdák, egészen addig nem sejtették, amíg meg nem érkeztek Míkonosz szigetére. A botrányaival az egész világot sokkoló színésznő az MTV munkatársaival együtt választotta ki, hogy kik legyenek a VIP házigazdák, megbizonyosodva arról, hogy a vendéglátóipar legjobbjai fognak a Lohan Beach Clubnál dolgozni.

Lindsay Lohan visszatér a képernyőre Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

Lohan mindig bátorító és támogató szavakkal biztatja munkatársait, de elvárja a kemény munkát a csapattól.

A legfontosabb tanácsom számukra, hogy vegyék komolyan ezt a lehetőséget,

Az MTV új formátuma új kapukat nyit meg Lindsay Lohan számára. „Bármelyik munkáról elmondható, hogy folyamatosan tanulsz, miközben új dolgokat próbálsz ki. Mindig új ötleteket találunk ki arra, hogyan vonzzuk be az ügyfeleket és tegyük felejthetetlenné az ott-tartózkodásukat. Azt tervezem, hogy folytatom a vállalkozás bővítését a szakmában lévő más klubokkal” – tette hozzá Lohan.

Lindsay − a médiában szerzett több mint 20 éves tapasztalatával − így nyilatkozott az új reality kihívásairól: „

büszke vagyok arra, amit a munkában elértem,

A Lindsay Lohan Beach Club február 28-tól csütörtökönként 22 órakor látható a magyar MTV műsorán. Az előző heti epizódok ismétlését március 7-től a premierepizódok után vetíti a csatorna.

Lukács Miki elárulta, évekkel ezelőtt egyik randijukon hatalmasat esett Peller Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190219-lukacs-miki-elarulta-evekkel-ezelott-egyik-randijukon-hatalmasat-esett-peller-anna.htmlLukács Miki elárulta, egyik randijukon Peller Anna hatalmasat esett. TV + Sztárok--Hosszú Katinka volt a meccs sztárvendége, de a tévé nem igazán mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hosszu-katinka-volt-a-meccs-sztarvendege-de-a-teve-nem-igazan-mutatta-meg.htmlA háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka végezhette el a kezdőrúgást a szlovákiai Dunaszerdahelyen, az FC DAC–SK Slovan meccsen. Az úszónőt azonban alig mutatta a tévé, helyette az egyik csapat edzőjét láthatták a nézők. TV + Sztárok--VV Soma elárulta, mit tesz azért, hogy ne csak Zsuzsuról, hanem róla is beszéljenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-vv-soma-elarulta-mit-tesz-azert-hogy-ne-csak-zsuzsurol-hanem-rola-is-beszeljenek.htmlVV Soma nyerte a ValóVilág 8. szériáját, így arra gondolt, üzenne az új milliomos kollégánőjének, VV Zsuzsunak. Soma a Life.hu riporterének azt is kifejtette, mihez kezd most, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben. TV + SztárokOrigoVajna Tímea úgy érzi, hogy Andy Vajna lelke még jeleket küld nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190219-vajna-timea-ugy-erzi-hogy-andy-vajna-lelke-meg-jeleket-kuld-neki.htmlJanuárban hunyt el a filmügyi kormánybiztos, producer Andy Vajna. Gyászszertartásán özvegye, Vajna Tímea mondott gyászbeszédet, aki úgy érzi, férje lelke még mindig jeleket küld neki. TV + SztárokOrigoFérje újra megkérte Hargitai Bea kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190219-ferje-ujra-megkerte-hargitai-bea-kezet.htmlÖt évvel az első lánykérést követően Hargitai Bea kezét újra megkérte a férje. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szerelmes fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hodi-pamela-es-kedvese-toth-bence-szerelmes-fotot-posztoltak.htmlHódi Pamela közös, csókolózós képet töltött fel kedvesével, Tóth Bencével a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.