Egy nő is megvádolta Michael Jacksont szexuális zaklatással

Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur -
zene Michael Jackson pénz gyerekek szexuális zaklatás pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy neve elhallgatását kérő nő vádolta meg Michael Jacksont azzal, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatta. A dolog érdekessége többek között az is, hogy eddig csak férfiak álltak elő hasonló történettel, ő az első nő. 

Saját állítása szerint fiús kislány volt az a neve elhallgatását kérő nő, aki most szexuális zaklatással vádolta meg Michael Jacksont. A pop királyának hasonló ügyeiről nemrégiben dokumentumfilm is készült, ám eddig kizárólag férfiak álltak elő hasonló történettel.

Michael Jacksont ismét zaklatással vádolják Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

A nő azt állítja, hogy a zaklatás 1986-ban kezdődött, amikor édesanyjával ellátogattak az énekes birtokára, aki azonnal kiszúrta őket. A The Sun cikke szerint Jacko felajánlotta nekik, hogy nézzék meg az édességraktárat, majd csókolgatni kezdte a lányt, a nemi szervét is megfogta.

Azt mondja, a pedofil zaklatások 16 éves koráig tartottak, amikor Michael Jackson csekkeket kezdett neki küldeni, hogy megvásárolja a hallgatását. Azt állítja, összesen 900 ezer dollár kapott tőle, ami több mint 200 millió forintnak felelt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.