Gelencsér Tímea menyasszonyként nem ment volna az Exatlon Hungarybe

Exatlon Hungary Gelencsér Tímea házasság eljegyzés párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól teljesít az Exatlon Hungaryben Gelencsér Tímea, aki elárulta, egyetlen gátló tényezője lett volna csak annak, hogy elutazzon. Menyasszonyként ugyanis nem vállalta volna a játékot.

„Úgy gondoltam, miért ne mennék. Ha kihagytam volna ezt a lehetőséget, valószínűleg életem végéig bántam volna” – nyilatkozta Gelencsér Tímea az Exatlon Hungaryről a Telenovella magazinnak. A cikket a Blikk szemlézte. A szépség nagyon jól teljesít a versenyben, ám elárulta, hogy valami meggátolhatta volna az indulásban.

„Ha menyasszony lennék, biztosan nem vállaltam volna el a műsorban szereplést” – mesélte Gelencsér. Elárulta, hogy egyelőre nincs felkészülve a házasságra annak ellenére, hogy nagyon szereti a kedvesét.

„Megijednék a helyzet komolyságától, hiszen ez felelősséggel járna. Még nem állok készen az esküvőre” – folytatta a szépségkirálynő.

Gelencsér Tímea 2016-ban Magyarország szépe volt Fotó: Mudra László/Origo

Így élnek most a ValóVilág nyertesei: VV Szabolcstól VV Zsuzsuighttp://www.life.hu/sztarok/20190220-igy-elnek-most-a-valovilag-nyertesei-vv-szabolcstol-vv-zsuzsuig.htmlA ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először egy női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág 9 szériájának győztesei. TV + SztárokOrigoKonkoly Ági elárulta, megváltoztatta őt a második gyermekük érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-konkoly-agi-elarulta-megvaltoztatta-ot-a-masodik-gyermekuk-erkezese.htmlKonkoly Ági második gyermeke érkezése után sokat változott: ilyen anya lett. TV + SztárokOrigoCurtis elárulta, miért nem tudták Sebestyén Balázsék elérni: elfelejtette az interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-curtis-elarulta-miert-nem-tudtak-sebestyen-balazsek-elerni-elfelejtette-az-interjut.htmlCurtist hiába keresték, nem érték el Sebestyén Balázsék telefonon annak ellenére, hogy előzetesen leegyeztették, a Rádió 1 reggeli műsorában fog velük beszélgetni. A rapper most elárulta, mi történt. TV + Sztárok--Kannabiszos csokoládét is kapnak az Oscar-jelöltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-kannabiszos-csokoladet-is-kapnak-az-oscar-jeloltek.htmlMég kannabiszos csokoládé is található abban az ajándékcsomagban, amelyet az Oscar-jelöltek kapnak. TV + Sztárok--Gyanítják, hogy kisfiút vár Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-gyanitjak-hogy-kisfiut-var-meghan-markle.htmlSokak szerint kisfiút hord a szíve alatt Meghan Markle, barátnője ugyanis zöldeskék színű szatyorral ment a hercegné babaváró bulijára. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsék nem tudták elérni Curtist, miután az igent mondott egy rádiós interjúrahttp://www.life.hu/sztarok/20190220-sebestyen-balazsek-nem-tudtak-elerni-curtist-miutan-az-igent-mondott-egy-radios-interjura.htmlSebestyén Balázsék megbeszéltek egy interjút a rádióban Curtissel, de a rapper nem tartotta be az ígéretét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.