Harry herceg nagyon magányosnak érezte magát azelőtt, hogy megismerte Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
házasság magány Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy mielőtt megismerte Meghan Markle-t, Harry herceg magányosnak érezte magát, és már régóta szeretett volna családot alapítani.

Bár több ismert barátnője is volt korábban Harry hercegnek, mielőtt megismerte Meghan Markle-t, évekig nem volt komoly kapcsolata. Mint kiderült, ez az időszak alaposan megviselte a herceget. Főleg azután érezte kellemetlenül magát, hogy bátyja, Vilmos is megházasodott.

Harry herceg sokáig magányosnak érezte magát Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Katie Nicholls a Harry herceg életéről szóló könyvében arról ír, hogy a kisebbik herceg nagyon magányos volt azokban az években, utált szingli lenni, és már kezdte elveszíteni a reményt, hogy egyszer ő is családot alapíthat.

Szerencsére azonban ő is révbe ért, megnősült, és felesége, Meghan Markle tavasszal ad életet első gyermeküknek – számolt be róla az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.