Így élnek most a ValóVilág nyertesei: VV Szabolcstól VV Zsuzsuig

nyertes valóvilág Aurelio Alekosz VV Zsuzsu VV Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág kilenc szériájának győztesei. 

VV1: Szabolcs

VV Szabolcs Forrás: Facebook /Mészáros Szabolcs

A ValóVilág első szériáját nyerte meg Szabolcs, aki 27 évesen költözött be a villába. 2002 szeptemberében indult a show, és december 22-én ért véget. A sokak számára kissé jelentéktelennek tűnő srác győzelme meglepte az embereket, de ő nem használta ki az ismertséggel járó előnyöket. A show után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és egy időre politikusi karrierbe kezdett, később pedig nyomozóként helyezkedett el.


VV2: Laci

VV Laci Forrás: RTLKlub

A második széria 2003 januárjában indult, és májusban ért véget. VV Laci győzött, aki szintén nem akarta kihasználni a nyilvánossággal járó előnyöket. Angliában kezdett új életet. A legutolsó információk szerint kilenc étterem menedzsere lett és feleségül vette barátnőjét.


VV3: Milo

VV Milo Forrás: Milo / Facebook

Milo 18 éves volt, amikor megnyerte a ValóVilág harmadik szériáját. Gyukin Milován ezután sokáig az RTL Klubnál dolgozott, de a háttérben maradt. Ezt a munkát viszont feladta, hogy megvalósítsa álmát. Milo ugyanis rendezőnek tanult, vizsgafilmjét pedig Afrikában forgatta: mélyszegénységben élő árvákról készített kisfilmet.


VV4: Alekosz

VV Alekosz Forrás: TV2

Alekoszra még az is emlékszik, aki nem követte a ValóVilág negyedik szériáját. Számára a bezártság a győzelmével nem ért véget, ugyanis ezután elkezdődött a feleségkereső show-ja. Alekosz később átigazolt a TV2-höz, az Édes élet című show-ban szerepelt Baukó Évával együtt, de egy ideje már egyetlen csatorna sem foglalkoztatja, amit nagyon sérelmez a feltűnést kedvelő volt biztonsági őr.


VV5: Attila

VV Attila Forrás: RTLKLUB

Knapp Attila végig ügyesen taktikázott az ötödik szériában, ennek eredményeként meg is nyerte a játékot. A győzelme után még adott nyilatkozatokat, de gyorsan rájött, hogy a celebség nem neki való. Közösségi oldalait sem építette fel, nagyon gyorsan eltűnt a nyilvánosság elől. Azóta nem lehet tudni, hogyan él, de biztosan megtalálta a számítását.


VV6: Aurelio

VV Aurelio Forrás: TV2

Aurelio a ValóVilág hatodik szériáját nyerte meg, és azóta folyton szem előtt van, bár már nem az RTL Klub műsoraiban tűnik fel, hanem a TV2-n. A celebről megjelent legutóbbi hírek igen elszomorítóak, egy emberrablási ügy elsőrendű vádlottjává vált. Az esetről többször is nyilatkozott megtörten, a helyzetet ráadásul súlyosbítja, hogy mindez a próbaideje alatt történt. Az ügyészség börtönbüntetést kért rá, de Aurelio reménykedik, hogy nem kerül sor ilyen súlyos ítéletre.


VV7: Robin

VV Robin Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

A ValóVilág hetedik szériája 2015 májusában ért véget, Robin győzelmével. A fiú 26 évesen költözött be a luxusbörtönbe, ahol összesen 95 napot töltött. Többekhez hasonlóan ő sem használta ki az ismertséggel járó előnyöket, a legutolsó információ róla az, hogy ismét felszolgálóként dolgozik.


VV8: Soma

VV Soma Forrás: rtl.hu

Soma még csak 21 éves volt, amikor beköltözött a villába, és meg is nyerte a nyolcadik szériát. Azóta sem tűnt el a nyilvánosság elől, habár sok műsorba nem hívják a fiatalt. Legutóbb Pumped Gabo valóságshow-jában láthattuk, hiszen mint utóbb kiderült, ők nagyon jó barátok. Soma jelenleg a YouTube-on próbál vloggerként befutni.


VV9: Zsuzsu

VV Zsuzsu Forrás: rtl.hu

Még csak néhány napja, hogy Zsuzsu történelmet írt, és első nőként megnyerte a ValóVilág 9. évadát. A játékos azt már leszögezte, egyetlen volt villalakóval sem hajlandó tartani a kapcsolatot, ugyanis néhány adást visszanézve mindenkiben csalódnia kellett. A lány 36 milliót nyert, ebből lakást szeretne vásárolni magának, a maradékot pedig félretenné.

Sebestyén Balázsék nem tudták elérni Curtist, miután az igent mondott egy rádiós interjúrahttp://www.life.hu/sztarok/20190220-sebestyen-balazsek-nem-tudtak-elerni-curtist-miutan-az-igent-mondott-egy-radios-interjura.htmlSebestyén Balázsék megbeszéltek egy interjút a rádióban Curtissel, de a rapper nem tartotta be az ígéretét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSofőrként vállalt munkát Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190220-soforkent-vallalt-munkat-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi a megélhetésért autók beszállításával foglalkozik az éneklés mellett. TV + SztárokOrigoBoros Lajos nem zárkózik el attól, hogy újra összeálljon Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-boros-lajos-nem-zarkozik-el-attol-hogy-ujra-osszealljon-bochkor-gaborral.htmlHaragban vált el egymástól Boros Lajos és Bochkor Gábor, de a viszonyuk azóta rendeződött, annyira, hogy akár még össze is állnának újra. TV + SztárokOrigoDallopással vádolják Nagy Feróthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-dallopassal-vadoljak-nagy-ferot.htmlA Dal plágiumbotránya után most az egyik zsűritagot, Nagy Ferót vádolják dallopással. A Beatrice egyik nagy slágeréről terjesztik azt, hogy nem egészen a saját szerzeményük. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAzurák Csabáék örökbe fogadtak egy menhelyi kutyát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-azurak-csabaek-orokbe-fogadtak-egy-menhelyi-kutyat.htmlAzurák Csaba Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy új tag érkezett a családjukba: nagyon édes. TV + Sztárok--Meghan Markle-t New Yorkban fotózták le: babaváró bulija lesz a hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-meghan-marklet-new-yorkban-fotoztak-le-babavaro-bulija-lesz-a-hercegnenek.htmlMeghan Markle lebukott: a hercegnét New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.