Lajsz András mindenét elvesztette

Forrás: TV2 -
étterem Lajsz András család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajsz Andrásnak nagyon rossz irányt vett az élete, hirtelen vesztette el a családját és az éttermét is. Most magányosan él, de igyekszik ebből a helyzetből is a legjobbat kihozni.

Lajsz Andrásnak még néhány éve mindene megvolt, boldogság, család, sikeres étterem, ezek azonban mára eltűntek. Házassága azután romlott meg, miután a felesége azt feltételezte, hogy a koktélkirály megcsalja őt. Majd az éttermétől kellett megválnia.

Lajsz András elvesztette az éttermét és a családját is Forrás: TV2

Most nem is szeretnék a nőkre koncentrálni, inkább azon vagyok, hogy újra talpra álljak.

AC News

Boros Lajos nem zárkózik el attól, hogy újra összeálljon Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-boros-lajos-nem-zarkozik-el-attol-hogy-ujra-osszealljon-bochkor-gaborral.htmlHaragban vált el egymástól Boros Lajos és Bochkor Gábor, de viszonyuk azóta rendeződött, annyira, hogy akár még össze is állnának újra. TV + SztárokOrigoDallopással vádolják Nagy Feróthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-dallopassal-vadoljak-nagy-ferot.htmlA Dal plágiumbotránya után most az egyik zsűritagot, vagyis Nagy Ferót vádolják dallopással. A Beatrice egyik nagy slágeréről terjesztik azt, hogy nem egészen a saját szerzeményük. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAzurák Csabáék örökbe fogadtak egy menhelyi kutyát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-azurak-csabaek-orokbe-fogadtak-egy-menhelyi-kutyat.htmlAzurák Csaba Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy új tag érkezett a családjukba: nagyon édes. TV + Sztárok--VV Zsuzsu minden villatársában csalódott, senkivel sem hajlandó tartani a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190220-vv-zsuzsu-minden-villatarsaban-csalodott-senkivel-sem-hajlando-tartani-a-kapcsolatot.htmlVV Zsuzsu megnyerte a ValóVilág 9 játékát, majd miután kijött a luxusbörtönből, hatalmasat csalódott villatársaiban. TV + SztárokOrigoMeghan Markle-t New Yorkban fotózták le: babaváró bulija lesz a hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-meghan-marklet-new-yorkban-fotoztak-le-babavaro-bulija-lesz-a-hercegnenek.htmlMeghan Markle lebukott: a hercegnét New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--Így él most VV Maci – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-el-most-vv-maci.htmlVV Maci a ValóVilág hetedik szériájában tűnt fel, de azóta nem éli a nyilvánosság előtt az életét. Most a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogyan alakult azóta a sorsa. Elmesélte, mivel foglalkozik és azt, hogyan tudta kamatoztatni a műsorban megszerzett hírnevét. Természetesen a csajozás is szóba került. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.