Lajsz András mindenét elvesztette

2019.02.20. 18:16

Lajsz Andrásnak nagyon rossz irányt vett az élete, hirtelen vesztette el a családját és az éttermét is. Most magányosan él, de igyekszik ebből a helyzetből is a legjobbat kihozni.

Lajsz Andrásnak még néhány éve mindene megvolt, boldogság, család, sikeres étterem, ezek azonban mára eltűntek. Házassága azután romlott meg, miután a felesége azt feltételezte, hogy a koktélkirály megcsalja őt. Majd az éttermétől kellett megválnia

Lajsz András elvesztette az éttermét és a családját isForrás: TV2

Nincs kedvesem, de most nem is hiányzik. Nagyon nehéz volt megszokni a magányt, de már egészen belerázódtam. Most nem is szeretnék a nőkre koncentrálni, inkább azon vagyok, hogy újra talpra álljak. A családi élet nekem most az jelenti, ha meglátogatom a fiamat Pécsen, és együtt töltünk néhány napot. Amikor Budapesten van, akkor meg itt alszik nálam” – mondta az AC Newsnak a koktélkirály, aki a volt étterme mellett bérelt egy kis lakást. „Itt maradtam az étterem közelében, néha el is megyek előtte, de vegyes érzelmekkel. Ez jelentette az életemet. A munkám volt az igazi szerelmem, nagyon nehezen szoktam meg, hogy nem kell hajnalban a henteshez és a zöldségeshez indulnom bevásárolni. Rosszul viselem még mindig, így ha tehetem, inkább másik úton megyek, hogy ne is lássam. Egy pozitív hatása van annak, hogy nincs már az étterem: az egészségem jobb lett. Vissza kell majd mennem kontrollra, de érzem, hogy a nyugodtabb életvitel jó hatással van a szívemre is” – mondta Lajsz András, aki jelenleg egy cateringcéget működtet. 

Lajsz Andrásétteremcsalád