Évekig éheztek a Hooligans tagjai

Fotó: Bielik István - Origo -
Kiss Endi szegénység éhezés Csipa Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hooligans tagjai elárulták, volt olyan időszak, amikor annyira szegények voltak, hogy gyakorlatilag éheztek.

Bár ma már az egyik legnépszerűbb magyar együttesnek számítanak, a Hooligans számára is rögös út vezetett a sikerig. A zenekar tagjai a Bencze show-ban elmondták, volt egy olyan időszak az életükben, amikor még nem tudtak a zenélésből megélni és gyakran éheztek. Persze nem adták fel, és végül egyenesbe jöttek a dolgaik.

Igazi csövesek, hajléktalanok voltunk, na persze azért mindig meg tudtuk valahol húzni magunkat. Négyen-öten laktunk körülbelül tíz négyzetméteren, és reggelente kipakoltuk valamelyik boltot. Kénytelenek voltunk, hisz nem volt mit ennünk. Sosem felejtem el. Felvettem a táskámat a hátamra, Csipa követett, és a boltban sorra pakolta bele a cuccokat a hátizsákomba. Babkonzervet, kiflit, csokit, ami a kezünk ügyébe került. Nem válogattunk” – idézi Endit a műsorból a Bors.

A Hooligans tagjai nehéz időszakukról vallottak Fotó: Bielik István - Origo
Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoÍgy él most Baranyi László, a Família Kft. nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-el-most-baranyi-laszlo-a-familia-kft-nagypapaja.htmlMég mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához. TV + SztárokOrigoA bíróság súlyosbította a vádat Pásztor Anna zaklatójának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-a-birosag-sulyosbitotta-a-vadat-pasztor-anna-zaklatojanak-ugyeben.htmlEmberölés előkészületére módosította a vádat a bíróság Pásztor Anna zaklatójának ügyében. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hete vannak együtt: ezt lehet tudni a lányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-nehany-hete-vannak-egyutt-ezt-lehet-tudni-a-lanyrol.htmlHajdú Péterre ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy fiatal modell, Alföldy Anna csavarta el a fejét. Már a volt műsorvezető is elismerte, hogy együtt vannak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEgyütt gyászol Vajna Tímea és Andy előző felesége, Cecilia Monghttp://www.life.hu/sztarok/20190221-egyutt-gyaszol-vajna-timea-es-andy-elozo-felesege-cecilia-mong.htmlBár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatta le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.