Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályai

Forrás: Instagram/Trevor Bauer -
randizás szabály sportoló baseball Trevor Bauer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. 

A 28 éves profi baseballjátékos a Sports Illustratednek nyilatkozott a saját randizási szabályairól, amelyek meglehetősen egyediek, és hatalmas felháborodást váltottak ki.

Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályai Forrás: Instagram/Trevor Bauer

Trevor Bauer három egyszerű irányelvet követ, íme:

  • Semmi érzelem. Amint megérzem, hogy érzések alakulnak ki bennem, lezárom, ugyanis párkapcsolat nem érdekel, emocionálisan használhatatlan vagyok.
  • Nincs velem kapcsolatban posztolás a közösségi médiára, a magánélet az magánélet.
  • Másokkal is lefekszem, és ez a jövőben sem változik. Ha ez számodra nem elfogadható, akkor nem fekszünk le egymással, és ez teljesen oké. Lehet köztünk tökéletes plátói baráti viszony is – idézi a 24. hu.

Ezután zúdult népharag a játékosra. „Ki az a nő, aki ezek után szeretne kapcsolatba lépni ezzel az idiótával?!” – tette fel egy kommentelő a kérdést, de sok hasonló reakció született. Trevor ezek után újra nyilatkozott az ügyről, elmondta, nem érti, mi az emberek gondja, ezek az ő szabályai, és nem kényszerít rá senkit, hogy elfogadja.

Elkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-elkezdodott-pasztor-anna-zaklatojanak-targyalasa.htmlPásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokOrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigoCurtis beszélt Balázséknak a rehabilitációjáról: tényleg sporttal és vitaminokkal kezeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-curtis-beszelt-balazseknak-a-rehabilitaciojarol-tenyleg-sporttal-es-vitaminokkal-kezeltek.htmlCurtis elfelejtette, hogy Balázsékkal rádiós interjúja lesz, de kapott még egy esélyt. Ezúttal sikerült elérni, és őszintén vallott a rehabilitációjáról a rapper. TV + Sztárok--Dér Heni titokban költözött oda a pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-der-heni-titokban-koltozott-oda-a-pasijahoz.htmlDér Heni elárulta, szerinte felesleges túl sokat várni az összeköltözéssel. TV + SztárokOrigoAleska elárulta, annak idején rossz döntést hozott, amikor belevágott a pornózásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-aleska-elarulta-annak-idejen-rossz-dontest-hozott-amikor-belevagott-a-pornozasba.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese rájött, rossz döntést hozott akkor, amikor belevágott a pornózásba. TV + SztárokOrigoÍgy próbálja feldolgozni a gyászt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-probalja-feldolgozni-a-gyaszt-tahi-toth-laszlo-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlInterjút adott Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.