Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályai

Forrás: Instagram/Trevor Bauer -
randizás szabály sportoló baseball Trevor Bauer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. 

A 28 éves profi baseballjátékos a Sports Illustratednek nyilatkozott a saját randizási szabályairól, amelyek meglehetősen egyediek, és hatalmas felháborodást váltottak ki.

Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályai Forrás: Instagram/Trevor Bauer

Trevor Bauer három egyszerű irányelvet követ, íme:

  • Semmi érzelem. Amint megérzem, hogy érzések alakulnak ki bennem, lezárom, ugyanis párkapcsolat nem érdekel, emocionálisan használhatatlan vagyok.
  • Nincs velem kapcsolatban posztolás a közösségi médiára, a magánélet az magánélet.
  • Másokkal is lefekszem, és ez a jövőben sem változik. Ha ez számodra nem elfogadható, akkor nem fekszünk le egymással, és ez teljesen oké. Lehet köztünk tökéletes plátói baráti viszony is – idézi a 24. hu.

Ezután zúdult népharag a játékosra. „Ki az a nő, aki ezek után szeretne kapcsolatba lépni ezzel az idiótával?!” – tette fel egy kommentelő a kérdést, de sok hasonló reakció született. Trevor ezek után újra nyilatkozott az ügyről, elmondta, nem érti, mi az emberek gondja, ezek az ő szabályai, és nem kényszerít rá senkit, hogy elfogadja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.