Liptai Claudia elmondta, hogy nem indult felhőtlenül a kapcsolata Dobó Katával

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
anyaság Dobó Kata Liptai Claudia család kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjével, Pataki Ádámmal érkezett a Kölcsönlakás című film premierjére Liptai Claudia. Elmesélte, hogy nehezen hagyta otthon kisfiát, de azt is, hogy a kapcsolata nem indult felhőtlenül az elsőfilmes rendező Dobó Katával.

A hétvégén mutatták be Dobó Kata első filmjét, a Kölcsönlakás című vígjátékot. A premierre Liptai Claudia is ellátogatott férjével, Pataki Ádámmal. A Lokálnak pedig egy régi történetet is elmesélt Dobó Katával kapcsolatban.

„Nagyon szeretem őt, rettentő érzékeny ember, és kívánom neki, hogy igazán sikeres legyen az első rendezése. Tudom, hogy beletette szívét-lelkét. Egyébként érdekes a kapcsolatunk Katával, mert engem még annak idején felkértek, hogy A miniszter félrelép című filmben legyek Dobó Kata dublőze, pontosabban az a nő, akivel összetévesztik a filmben. Nem vállaltam el. Hogy miért? Mert nagyon öntelt színésznő voltam. Azt mondtam, hogy színésznőként szerepeljek, ne pedig valakinek a hasonmásaként. Volt egy időszak, amikor egyáltalán nem találkoztunk Katával, de utána nagyon jó barátnők lettünk” – vallotta be őszintén Liptai Claudia.

Liptai Claudia is részt vett a Kölcsönlakás premierjén Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Majd azt is elmesélte, hogy kisfiát, a kétéves Marcit nehezen hagyja otthon ilyen alkalmakkor. „Nekem bármelyik este nehéz, amikor eljövök otthonról. Szívem szerint folyton Marcival lennék, erős akarattal rendelkezik, és nagyon jó személyiség. Szereti az embereket, mi Ádámmal mindketten ilyenek vagyunk” – mesélte Liptai.

Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoA bíróság súlyosbította a vádat Pásztor Anna zaklatójának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-a-birosag-sulyosbitotta-a-vadat-pasztor-anna-zaklatojanak-ugyeben.htmlEmberölés előkészületére módosította a vádat a bíróság Pásztor Anna zaklatójának ügyében. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy él most Baranyi László, a Família Kft. nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-el-most-baranyi-laszlo-a-familia-kft-nagypapaja.htmlMég mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához. TV + SztárokOrigoElkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-elkezdodott-pasztor-anna-zaklatojanak-targyalasa.htmlPásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokOrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hete vannak együtt: ezt lehet tudni a lányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-nehany-hete-vannak-egyutt-ezt-lehet-tudni-a-lanyrol.htmlHajdú Péterre ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy fiatal modell, Alföldy Anna csavarta el a fejét. Már a volt műsorvezető is elismerte, hogy együtt vannak. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.