Nádai Anikó közösségi oldalán búcsúztatta az elmúlt 4 hónapot

búcsú ValóVilág 9 Nádai Anikó munka műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négy hónapig tartó ValóVilág 9 vezetését Nádai Anikó és Puskás Peti kapták meg. A műsorvezetőnő és exvillalakó most közösségi oldalán búcsúzott a műsortól.

„Egyelőre még nehezen találom a szavakat. Nehéz elhinni, hogy vége” – kezdte Instagram-bejegyzését Nádai Anikó, aki négy hónapig vezethette a ValóVilág 9. szériáját Puskás Petivel.

„Próbálok magamhoz térni, és újra élvezni, hogy visszakaptam az éjszakákat. A labdán rugózó reklám biztos nem fog hiányozni. Gyorsan elment ez a közel négy hónap. Hálás vagyok, hogy a részese lehettem” – írta Nádai, aki néhány évvel ezelőtt maga is a villalakók között volt, így bennfentesként figyelhette a játékosokat.

Kicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoÍgy él most Baranyi László, a Família Kft. nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-el-most-baranyi-laszlo-a-familia-kft-nagypapaja.htmlMég mindig energikus és vidám a Família Kft. nagypapája, Baranyi László. Harmadik feleségével 50 éve tartanak ki egymás mellett, most pedig azt is elmesélte, hogy egyszert fegyvert nyomtak a homlokához. TV + SztárokOrigoA bíróság súlyosbította a vádat Pásztor Anna zaklatójának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-a-birosag-sulyosbitotta-a-vadat-pasztor-anna-zaklatojanak-ugyeben.htmlEmberölés előkészületére módosította a vádat a bíróság Pásztor Anna zaklatójának ügyében. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElkezdődött Pásztor Anna zaklatójának tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-elkezdodott-pasztor-anna-zaklatojanak-targyalasa.htmlPásztor Anna zaklatója a bíróságon azt vallotta, már nagyon megbánta korábbi tettét, amikor kést rejtve a cipőjébe ment koncertre, és elmondása szerint soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokOrigoHajdú Péter és Alföldy Anna néhány hete vannak együtt: ezt lehet tudni a lányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-nehany-hete-vannak-egyutt-ezt-lehet-tudni-a-lanyrol.htmlHajdú Péterre ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy fiatal modell, Alföldy Anna csavarta el a fejét. Már a volt műsorvezető is elismerte, hogy együtt vannak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz Artisjus volt elnöke szerint Petruska András nem plagizálthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-az-artisjus-volt-elnoke-szerint-petruska-andras-nem-plagizalt.htmlA Dal döntőjéből szakértői vélemények alapján zárták ki Petruskát, ám egy másik szakember szerint nem plagizált a zenész. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.