Vasvári Vivien Bali fenék nyaralás luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balira utazott a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Vivien. Egy vízesés alatt eszméletlen feneket villantott, ám a poszt szövegével fontos problémára hívta fel a figyelmet. 

„Sok-sok vízesés van Balin, mi voltunk 2-3 ilyen helyen, egyik sem fogott meg igazán bennünket” – kezdte Instagram-bejegyzését a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien.

Első pillantásra biztosan a formás fenekén akad meg a rajongók szeme, ám a szövegben olvashatjuk, hogy a szép fotó egy negatív élményhez kötődik.

„Nagyon koszos volt minden és olyan büdös volt itt, hogy majdnem elokádtam magam... Kb. 10 percet töltöttünk itt. Annyira szomorú, hogy Bali gyönyörű természetét rengeteg szemét borítja... nem figyelnek a tisztaságra és ez nagyon nagy probléma” – írta Vasvári Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.