Várkonyi Andrea elárulta, miket vár el a következő választottjától

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi a szerelemről tartott előadást, és habár ez nem róla szólt, magáról is beszélt. Elárulta, számára mi fontos egy férfiban.

Várkonyi Andrea a Szerelem és az apró betűs rész című előadásában arról beszélt, hogyan juthat el két ember odáig, hogy egy nagy szerelem és esetleg közös gyermek után mégis elválnak egymástól. Ugyan leszögezte, hogy nem róla szól, azért nem félt a saját életéből, lelki vívódásaiból is példákat hozni.

Várkonyi Andrea tudja, milyen férfira vágyik Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Sajnos ilyen esetekben be kell látni: vége"


Best Magazin
Számomra például elengedhetetlen, hogy érezzem, fontos vagyok a másiknak. És kizáró ok, ha a férfi iszik, azzal nem tudok elfogadó lenni"

Kisbabát vár a ValóVilág 9 19 éves ex játékosa, VV Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20190222-kisbabat-var-a-valovilag-9-19-eves-ex-jatekosa-vv-vivi.htmlVV Vivi és VV Krisztián a ValóVilág 9 játékában szerettek egymásba, majd kiesésük után is folytatódott a kapcsolatuk. Úgy tűnik szerelmük egyre komolyabb, ugyanis kisbabájuk lesz...TV + Sztárok--Palásti Ági, a kihívók Exatlon játékosa esett ki a legutóbbi küzdelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-palasti-agi-a-kihivok-exatlon-jatekosa-esett-ki-a-legutobbi-kuzdelemben.htmlAz Exatlon Hungary legújabb részében a Kihívóknak kellett megküzdeniük egymással a bentmaradásért: Palásti Áginak kellett búcsúznia.TV + SztárokOrigoKicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoNádai Anikó közösségi oldalán búcsúztatta az elmúlt 4 hónapothttp://www.life.hu/sztarok/20190221-nadai-aniko-kozossegi-oldalan-bucsuztatta-az-elmult-4-honapot.htmlA négy hónapig tartó ValóVilág 9 vezetését Nádai Anikó és Puskás Peti kapták meg. A műsorvezetőnő és exvillalakó most közösségi oldalán búcsúzott a műsortól. TV + Sztárok--Weisz Fanni és Hajmásy Péter megmutatta, milyen náluk egy veszekedéshttp://www.life.hu/sztarok/20190221-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-megmutatta-milyen-naluk-egy-veszekedes.htmlSok dolog okozhat konfliktust egy frissen összeházasodott pár életében, de vajon hogyan oldja meg a vitát egy pár, ahol az egyik fél siket? Weisz Fanni és Hajmásy Péter megmutatták. TV + SztárokOrigoSzakított párjával a TV2 műsorvezetője, Szabó Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-szakitott-parjaval-a-tv2-musorvezetoje-szabo-dori.htmlSzakított párjával Szabó Dóri, a TV2 műsorvezetője. Most először beszélt a fájdalmas időszakról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.