Hajdú Péter nagy titkot árult el Sarka Katáról - Videó

Sarka Kata főzés Gyertek át! Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter a Gyertek át! című műsorban árult el nagy titkot Sarka Katáról: ez az.

A Gyertek át! című műsorban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor csipkelődése volt a középpontban, és az, hogy Péter igyekezett cáfolni azokat az állításokat, amelyek egykori társa róla írt könyvében megjelentek. Bár Hajdú Péter ezt a „művet" nem olvasta, csak az ügyvédje, de jó pár részlet megragadt benne, amelyeket igyekezett tisztába tenni.

Hajdú Péter nagy titkot árult el Sarka Katáról Forrás: RTL Klub

Az egyik Sarka Katával és a főzéssel kapcsolatos. „Gábor, annyi hazugság volt, amikor azt írtad, hogy hazamentem, és a feleségemtől hangosan kiabálva kértem a vacsorát. Nem is tudott főzni, miért kértem volna?" – mondta Hajdú.

Németh Kristóf műsorvezetőként próbálta ki magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-nemeth-kristof-musorvezetokent-prabalta-ki-magat.htmlPár percre műsorvezetőnek állt Németh Kristóf. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien eszméletlen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-vasvarvi-vivien-eszmeletlen-feneket-villantott.htmlBalira utazott a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Vivien. Egy vízesés alatt eszméletlen feneket villantott, ám a poszt szövegével fontos problémára hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok--Bogarakat eszik a szétplasztikázott nő, Marcela Iglesias, hogy megelőzze a rákothttp://www.life.hu/sztarok/20190222-bogarakat-eszik-a-szetplasztikazott-no-hogy-megelozze-a-rakot.htmlMarcela Iglesiasnak mindennél fontosabb a kinézete és egészsége, ezért pedig extrém megoldásokra is hajlandó. Most kitalálta, hogy kínai zsizsiket fogyaszt annak érdekében, hogy megelőzze a rákot és egyéb betegségeket. TV + Sztárok--Megmutatta edző diplomáját Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megmutatta-edzo-diplomajat-rubint-reka-a-kovetoknek-es-kritikusainak.htmlRubint Réka kritikusai időről időre felvetik, hogy a fitneszedzőnek nincs is edző diplomája. Réka besokallt és egy Facebook-élőzés keretén belül megmutatta a papírjait. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick lánya, Mardoll tangában táncolva mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-yvonne-dederick-lanya-mardoll-tangaban-tancolva-mutatta-meg-magat.htmlMeghökkentő előadásban mutatta meg raptudását Yvonne Dederick üzletasszony lánya, Catherine, aki Mardoll néven építi rapkarrierjét. Tangás dresszben és szakadt neccharisnyában vonaglott a színpadon. TV + Sztárok--Eljegyezte 42 évvel fiatalabb párját Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-eljegyezte-42-evvel-fiatalabb-parjat-delhusa-gjon.htmlDelhusa Gjon bejelentette, hogy feleségül veszi 42 évvel fiatalabb párját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.