Kiss Péter Balázs távozik a Barátok köztből: Malajziára költözik

Malajzia Kiss Péter Balázs Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Péter Balázs úgy döntött, hogy új életet kezd: búcsúzik a Barátok közttől, és még az országot is elhagyja. 

Kiss Péter Balázst a Barátok közt Illés Pétereként ismerhette meg az ország, de néhány nap múlva a színész elbúcsúzik a sorozat stábjától, ugyanis új életet kezd. Balázs nagyon szerette a Barátok köztöt, de úgy döntött, itt az ideje annak, hogy új dolgokat próbáljon ki.

Kiss Péter Balázs otthagyja a Barátok köztöt Forrás: RTL Klub

„Szerettem forgatni és partikra járni, tetszett a népszerűség, hogy megismernek az utcán, és az vesse rám az első követ, aki egy szórakozóhelyen ezt nem használta volna ki" – árulta el a Best Magazinnak a színész, aki azt tervezi, hogy Malajziába költözik, de korábbi sérülése miatt ezt későbbre kell halasztania. „Augusztusig gyógytornára kell járnom, így Malajziába költözésemet egy évvel el kell halasztanom" – tette hozzá Balázs, aki azért annyit még elárult, hogy a karaktere nem fog meghalni.

Németh Kristóf műsorvezetőként próbálta ki magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-nemeth-kristof-musorvezetokent-prabalta-ki-magat.htmlPár percre műsorvezetőnek állt Németh Kristóf. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien eszméletlen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-vasvarvi-vivien-eszmeletlen-feneket-villantott.htmlBalira utazott a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Vivien. Egy vízesés alatt eszméletlen feneket villantott, ám a poszt szövegével fontos problémára hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok--Bogarakat eszik a szétplasztikázott nő, Marcela Iglesias, hogy megelőzze a rákothttp://www.life.hu/sztarok/20190222-bogarakat-eszik-a-szetplasztikazott-no-hogy-megelozze-a-rakot.htmlMarcela Iglesiasnak mindennél fontosabb a kinézete és egészsége, ezért pedig extrém megoldásokra is hajlandó. Most kitalálta, hogy kínai zsizsiket fogyaszt annak érdekében, hogy megelőzze a rákot és egyéb betegségeket. TV + Sztárok--Megmutatta edző diplomáját Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megmutatta-edzo-diplomajat-rubint-reka-a-kovetoknek-es-kritikusainak.htmlRubint Réka kritikusai időről időre felvetik, hogy a fitneszedzőnek nincs is edző diplomája. Réka besokallt és egy Facebook-élőzés keretén belül megmutatta a papírjait. TV + SztárokOrigoHajdú Péter nagy titkot árult el Sarka Katáról - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-hajdu-peter-nagy-titkot-arult-el-sarka-katarol-video.htmlHajdú Péter a Gyertek át! című műsorban árult el nagy titkot Sarka Katáról: ez az. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus megmutatta a mellbimbóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190222-miley-cyrus-megmutatta-mellbimboit.htmlMiley Cyrus tőle megszokott, merész képet mutatott követőinek: közzétette a mellbimbóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.