Rubint Réka megmutatta, van papírja arról, hogy edző

Rubint Réka edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka kritikusai időről időre felvetik, hogy a fitneszedzőnek nincs is edző végzettsége. Réka besokallt, és egy Facebook-élőzés keretén belül megmutatta a papírjait, amelyeket az alábbi videóban te is megnézhetsz. 

Hosszú live videóban beszélt követőihez Rubint Réka, ugyanekkor megszólította kritikusait is, és kifejtette, nem érti, miért követik, ha ennyire utálják, és hozzátette, nem érdekli őt a véleményük.

Elmondta azt is, hogy nem tűri az oldalán a fröcsögéseket, külön admin van arra, hogy kitiltsa a rosszakaróit.

Andy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-andy-vajna-es-volt-felesege-cecilia-mong-a-producer-halalaig-baratok-voltak.htmlEgyütt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Cecilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élete végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, és Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem Hajdú Péterrehttp://www.life.hu/sztarok/20190221-ujra-ratalalt-a-szerelem-hajdu-peter-musorvezetore.htmlHajdú Péter újra boldog és szerelmes. A műsorvezető egyetlen rövid kapcsolatot leszámítva két és fél évig élt szingliként, ám egy hónapja betoppant az életébe Anna, aki mindent megváltoztatott. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: megszólalt a villanővér, Mikófalvy Orsolya – ez a feladatahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-valovilag9-megszolalt-a-villanover-mikofalvy-orsolya-ez-a-feladata.htmlAhogy írtunk is róla, az RTL Klub most megmutatta, miként készül napról napra a ValóVilág összefoglalója, mi történik a színfalak mögött és hogyan áll össze a műsor. TV + Sztárok--Döbbenetes módon tanult meg szaxofonozni Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-dobbenetes-modon-tanult-meg-szaxofonozni-marcellina-zenesz.htmlMarcellina akkor érte el a legnagyobb zenei sikereket, amikor megkezdte szólókarrierjét mint énekes és szaxofonos. A művész most elárulta, mi köze van egy szállodai mellékhelyiségnek a sikerig vezető útjához. TV + SztárokOrigoLuxus Yvonne újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190217-luxus-yvonne-dederick-ujra-szerelmes.htmlVálása után újra szerelmes a szép üzletasszony, Yvonne Dederick. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.