Így néz ki most Szeles Mónika egykori teniszező, akit 1993-ban hátba szúrtak

Szeles Mónika tenisz teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországra látogatott Szeles Mónika magyar származású teniszezőnő, a budapesti Hungarian Ladies Open tornára érkezett. A 45 éves teniszcsillag fontosnak tartja, hogy minél több gyermek megismerje a teniszt.

A most 45 éves Szeles Mónika Jugoszlávia és az Egyesült Államok színeiben érte el legnagyobb sikereit. Volt világranglista-vezető, olimpiai bronzérmes, kilencszeres Grand Slam-torna-győztes, háromszoros világbajnok. 1993-ban merényletet követtek el ellene: egy Steffi Graf-rajongó hátba szúrta. Pár évvel a felgyógyulása után ismét visszaküzdötte magát az élvonalba.

Mónika a napokban Budapestre érkezett, hogy a magyar gyerekek körében népszerűsítse sportágát, ekkor nyilatkozott a Borsnak:
"Nem volt egyszerű gyerekkorom. Szerény körülmények között, hétévesen kezdtem el a teniszt. A felnőttütőt két kézzel fogtam, mert gyerekütőre nem tellett. Tizenegy hónapot utaztunk, okostelefon nélkül. Sok lemondással járt, éppen ezért nagyon tisztelem az olyan teniszezőket, mint Serena Williams, aki szülés után visszatért. Harminc év után én úgy hagytam abba, hogy a testem, az elmém megtelt, nem akartam már mást, csak élvezni az életet."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#monicaseles #offthecourt #wta #tennis #yonex

Monica Seles Collage (@monicaselescollage) által megosztott bejegyzés,

Mónika Floridában ment feleségül egy nála 31 évvel idősebb milliárdoshoz, Tom Golisanóhoz, ám gyerekük sosem született, amit a sportoló nem is bán:
"A szüleim rengeteg szeretetet adtak nekem, én nem tudtam volna olyan intenzitással csinálni, mint ők. Viszont foglalkozom kicsikkel, akik talán otthon nem kapják meg azt a gondoskodást, mint anno én, és ezt szeretném nekik megadni. A férjemnek két gyereke van, a lánya a legjobb barátnőm, a fia mentálisan sérült. Nagyon szeretjük egymást, éppen ezért szólítom fel az embereket: kísérjék figyelemmel a paralimpikonokat. Sokszor, amikor profi sportolók megkeresnek, nekik is elmondom, menjenek el egy kórházba, mert az, hogy nyernek vagy veszítenek egy tornán, fontos, hisz ez a munkájuk, de az élet nem erről szól. Az élet színes. Meg kell látni a valódi szépségeket."

A Dal 2019: Pápai Joci nyert, ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Izraelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-a-dal-2019-papai-joci-nyert-o-kepviseli-hazankat-az-eurovizios-dalfesztivalon-izraelben.htmlKijev után Tel-Avivba is Pápai Joci mehet, így az énekes a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselheti Magyarországot. Joci A Dal fináléja után nyilatkozott, ahol értékelte saját győzelmét, és mesélt a nyertes dalról is, amit Caramellel együtt készített és a saját édesapjának szól.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi barátja egy másik nővel csókolózott egy videóklipben – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-palvin-barbi-baratja-egy-masik-novel-csokolozott-egy-videoklipben.htmlPalvin Barbi hosszú idő után rátalált a szerelemre, kedvese Dylan Sprouse színész, aki nemrég egy másik nővel váltott forró csókot, de nem kell rosszra gondolni! TV + Sztárok--Németh Kristóf műsorvezetőként próbálta ki magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190222-nemeth-kristof-musorvezetokent-prabalta-ki-magat.htmlPár percre műsorvezetőnek állt Németh Kristóf. TV + SztárokOrigo"Még most is kövér vagy" – mondta Hajós András Ábel Anitánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-meg-most-is-kover-vagy-mondta-hajos-andras-abel-anitanak.htmlHajós András a Gyertek át! című műsorban mondott olyat Ábel Anitának, amit egyetlen nő sem szeretne hallani, de ez természetesen csak vicc volt. TV + Sztárok--Vasvári Vivien eszméletlen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-vasvarvi-vivien-eszmeletlen-feneket-villantott.htmlBalira utazott a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Vivien. Egy vízesés alatt eszméletlen feneket villantott, ám a poszt szövegével fontos problémára hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok--Az Instagramon támadják Hajdú Péter új barátnőjét, Alföldy Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-az-instagramon-tamadjak-hajdu-peter-uj-baratnojet-alfoldy-annat.htmlA napokban derült ki, hogy Hajdú Péter újra szerelmes, kedvese egy 25 éves modell, Alföldy Anna. A tévés elmondta, a hír igaz, együtt vannak, de bővebben nem beszélt a kapcsolatáról. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.