Másodszor is megnősül Jude Law: íme, a menyasszony

esküvő színész menyasszony Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elveszi pszichológus kedvesét a 46 éves Jude Law. A pár már több éve együtt van.

Hamarosan összeházasodik Jude Law és 32 éves pszichológus kedvese, Phillipa Coan. A párhoz közel álló források szerint az esküvőt Franciaországban tartják, romantikus ceremóniát szeretnének.

Jude Law és Phillipa Coan Forrás: APA-PictureDesk/Starpix / picturedesk.com/Starpix


Jude Law-nak ez lesz a második házassága. 2003-ban vált el Sadie Frost színésznőtől, három közös gyermekük született, Rafferty, Rudy és Iris. 2004-ben Law eljegyezte Sienna Millert, ám házasság nem lett a dologból, mert a színész félrelépett a gyerekei dadusával. 2009-ben született egy lánya egy alkalmi kapcsolatból, a gyermek anyja Samantha Burke amerikai modell. Ezután megint összejött Sienna Millerrel, de kapcsolatuk csak két évig tartott. 2014-ben a színész bejelentette, hogy Catherine Harding – annak ellenére, hogy már nincsenek együtt – várandós közös gyermekükkel, aki így az ötödik lett a Law csemeték sorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.