Curtis külön szobában várta a koncertet, hogy ne essen kísértésbe

Forrás: Facebook / Curtis -
szoba alkohol koncert Dorge Rostand Kouemaha Curtis drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtartotta a rehabilitációja utáni első koncertjét Curtis. Kiderült: a fellépés előtt külön szobában várakozhatott, hogy véletlenül se essen kísértésbe az alkoholfogyasztást illetően. 

Megtartotta első koncertjét Curtis, miután kijött a rehabilitációról. A Bors úgy tudja, hogy külön szobában készülődhetett a Dürer kertben tartott Legends buli előtt, hogy véletlenül se essen kísértésbe.

Curtis túl van első koncertjén Forrás: Facebook / Curtis

„Egy percig nem kételkedtem benne, hogy Atika eljön, szeretne visszatérni, ennek semmi akadálya nem volt, mivel előttem soha nem fogyasztott kábítószert. Hiányolta a rajongóit, és persze a tisztítókúra után is kell neki a bevétel. Külön szobát kapott tőlünk, hogy még véletlenül se essen kísértésbe, ha itt megiszunk egy-egy pohár italt, ugyanis úgy tudom, annak is hátat fordított. Mindannyian óvni akartuk, és segíteni abba, hogy minél gyorsabban túl legyen ezen a nehéz időszakon” – mesélte a lapnak Young G, aki szervezőként is közreműködött.

A lap szerint a félórás koncertet végigénekelte a közönség, óriási volt a hangulat. A dalok között pedig Curtis őszintén beszélt velük a nehézségekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.