Kasza Tibi kikérte rajongói véleményét egy fontos kérdésben: szerepelni akar az Exatlon Hungaryben

Forrás: TV2 -
bejelentés Exatlon Hungary Facebook Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi a Facebook-oldalán, élő adásban tett nagy bejelentést: még a rajongói véleményét is kikérte.

A rajongói véleményét kérte ki Kasza Tibor, ugyanis fontos döntést hozott, de nem biztos a dolgában. Nagy horderejű dologról van szó ugyanis, ami sokak életét meghatározza. Ahogy Tibi fogalmazott, ez „minden idők történése", de a titok feltárásával még néhány percig váratta a rajongókat a videójában.

Egy olyan döntés, ami meghatározza a ti életeteket, a mi életünket, az ország életét"

Kasza Tibi indulna az Exatlon Hungaryben Forrás: TV2

„Én úgy döntöttem, hogy szerintem, nem tudom, hogy most csak a gluténmentes sör beszél-e belőlem, vagy tényleg jó ötlet, de azt gondolom, hogy nekem helyem van az Exatlonban. És úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot a TV2 vezetésével, hogy nekem a bajnokok csapatában be kell szállnom az Exatlonba" – mondta Tibi, amire Manker csak a fejét fogta, ugyanis ő is most értesült erről az egészről. „Kérlek, írjátok meg, hogy mi a véleményetek erről, hogy szerintetek jó ötlet-e" – tette fel a kérdést Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.