Novozánszki Fanni édesanyja titokzatos levelet kapott két sállal: állítják, Fannié volt a ruhadarab

Forrás: Blikk -
titokzatos Novozánszki Fanni ruhadarab levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség hosszú nyomozás után a tettest is biztosan tudja. A fiatalon meggyilkolt lány édesanyja azonban egy titokzatos csomagot kapott, amiben két sálat talált és egy levelet, amelyben egy nő állítja, tudja, hogy mi történt Fannival. Nem ez az első eset...

Többször kapott már levelet Fanni édesanyja, amelyben azt állították, hogy tudják, mi történt a lánnyal, sőt olyan is volt, aki azt írta, hogy Fanni még él, és pénzért azt is elárulja, merre találják. Az összetört édesanyát nagyon megviselik ezek a csomagok, ahogy a mostani is.

Novozánszki Fanni Forrás: Blikk

"Megnevezett két nőt, akiknek szerinte a letartóztatásban lévő férfi átadta a lányomat. Persze leírja, hogy ő nem ismeri ezeket a hölgyeket, és arra sem ad választ, honnan van minderről tudomása. Megadott egy telefonszámot is, felhívtam, de nem veszi fel senki, egy szépségszalon üzenetrögzítője kapcsol be. Nem tudom, mi volt ezzel a levélíró célja, de nagyon felzaklatott. Több levelet, üzenetet kaptunk már idegenektől. Volt, aki azt mondta, tudja, mi történt a lányommal, de olyan is akadt, aki azt állította, Fanni még él, és elmondja, hol van, ha adok pénz. Nagyon felkavart minket ez a történet, de bízunk a rendőrség munkájában, és abban, hogy a tettes van a rácsok mögött" mesélte a Blikknek Fanni édesanyja.

Koholák Alexandra és férje százezreket kérnek egy fogyást segítő karkötőért: nyilatkozott egy érinetthttp://www.life.hu/sztarok/20190226-koholak-alexandra-es-ferje-szazezreket-kernek-egy-fogyast-segito-karkotoert-nyilatkozott-egy-erinett.htmlKoholák Alexa és 25 évvel idősebb férje, Balázs egy spirituális központot vezetnek ketten, ahol különböző programokkal ellátott karkötőket árulnak, esetenként százezrekért. Megszólalt egy felháborodott érintett.TV + SztárokOrigoSztárok bizarr végakarattal: Mickey Rooney és Philip Seymour Hoffman is nagy meglepetést okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-sztarok-bizarr-vegakarattal-mickey-rooney-es-philip-seymour-hoffman.htmlA sztárok olykor haláluk után is tudnak nagy meglepetéseket okozni, például a végakaratukkal. Az örökösök kizárásától a végső nyugalomra helyezés körülményein át a háziállatokra hagyott vagyonig mindenféle dologgal meghökkentették már az eltávozott hírességek a gyászoló rokonokat. Íme, néhány érdekes eset. TV + SztárokOrigoA szklerózis multiplexszel küzdő Selma Blair egy bottal érkezett az Oscar-gála utáni bulirahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-a-szklerozis-multiplexszel-kuzdo-selma-blair-egy-bottal-erkezett-az-oscar-gala-utani-bulira.htmlSelma Blair tavaly októberben jelentette be, hogy szklerózis multiplexszel küzd, azóta nem jelent meg a nyilvánosság előtt. A Vanity Fair buliját azonban most nem hagyta ki: egy bottal érkezett. TV + Sztárok--Megvolt Curtis első fellépése a rehabilitációja után: így sikerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-megvolt-curtis-elso-fellepese-a-rehabilitacioja-utan-igy-sikerult.htmlCurtis először lépett színpadra azután, hogy kijött a rehabról: könnyes szemmel beszélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Rami Malek forró csókot váltott szerelmével, amikor kimondták a nevét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-rami-malek-forro-csokot-valtott-szerelmevel-amint-komondtak-a-nevet.htmlAmint meghallotta a nevét, Rami Malek örömében rátapadt szerelme szájára: így örült a győzelmének. TV + Sztárok--47 évesen is bombaformában van Thalía: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-47-evesen-is-bomba-formaban-van-thalia.htmlBombaformában van a Rosalinda egykori sztárja, a most 47 éves Thalía. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.