Oscar 2019: Rami Malek leesett a színpadról, miután átvette díját - Fotó

Oscar-díj Rami Malek díj esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rami Malek szinte legurult a színpadról, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat.

Nagyon megilletődhetett Rami Malek, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat, ugyanis a színész nem nézett a lába elé, ez pedig igen kellemetlen következményekkel járt. A színpad ugyanis hamarabb véget ért, mint gondolta, így legurult róla, kezében az Oscarral.
Bár elég nagyot esett, baja nem történt, de a biztonság kedvéért orvosok is megvizsgálták, ellátták a színészt.

Rami Malek esése Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Kevin Winter
Megvolt Curtis első fellépése a rehabilitációja után: így sikerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-megvolt-curtis-elso-fellepese-a-rehabilitacioja-utan-igy-sikerult.htmlCurtis először lépett színpadra azután, hogy kijött a rehabról: könnyes szemmel beszélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokOrigoNovozánszki Fanni édesanyja titokzatos levelet kapott két sállal: állítják, Fannié volt a ruhadarabhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-novozanszki-fanni-edesanyja-titokzatos-levelet-kapott-ket-sallal-allitjak-fannie-volt-a-ruhadarab.htmlNovozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség hosszú nyomozás után a tettest is biztosan tudja. A fiatalon meggyilkolt lány édesanyja azonban egy titkozatos csomagot kapott, amiben két sálat talált és egy levelet, amiben egy nő állítja, tudja, mi történt Fannival. Nem ez az első eset...TV + Sztárok--Koholák Alexandra és férje százezreket kérnek egy fogyást segítő karkötőért: nyilatkozott egy érinetthttp://www.life.hu/sztarok/20190226-koholak-alexandra-es-ferje-szazezreket-kernek-egy-fogyast-segito-karkotoert-nyilatkozott-egy-erinett.htmlKoholák Alexa és 25 évvel idősebb férje, Balázs egy spirituális központot vezetnek ketten, ahol különböző programokkal ellátott karkötőket árulnak, esetenként százezrekért. Megszólalt egy felháborodott érintett.TV + SztárokOrigoGregor Bernadett életébe beköltözött a harmóniahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-gregor-bernadett-eletebe-bekoltozott-a-harmonia.htmlIzgalmas feladatot kapott Gregor Bernadett. A színésznő Szabiest új videoklipjében játszik egy szerelmét gyászoló édesanyát. Ennek kapcsán elmesélte, hogyan éli meg, hogy ismét szingli édesanya. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy telefonon jelentkezett be a túlvilágról emlékestjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-zambo-jimmy-telefonon-jelentkezett-be-a-tulvilagrol-emlekestjen.htmlMegtartották Zámbó Jimmy emlékestjét, amely nagy meglepetést tartogatott: a Király is bejelentkezett a túlvilágról. TV + SztárokOrigoSztárok bizarr végakarattal: Mickey Rooney és Philip Seymour Hoffman is nagy meglepetést okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-sztarok-bizarr-vegakarattal-mickey-rooney-es-philip-seymour-hoffman.htmlA sztárok olykor haláluk után is tudnak nagy meglepetéseket okozni, például a végakaratukkal. Az örökösök kizárásától a végső nyugalomra helyezés körülményein át a háziállatokra hagyott vagyonig mindenféle dologgal meghökkentették már az eltávozott hírességek a gyászoló rokonokat. Íme, néhány érdekes eset. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.