Nagypapával házasodott össze a 19 éves Samantha Simpson

Forrás: Shutterstock -
házasság Samantha Simpson nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azon van Samantha és a 62 éves férje, hogy mihamarabb gyermekük legyen, de sokan bántják őket: pedofilnak tartják a férfit.

A 19 éves Samantha Simpson egy évvel ezelőtt ismerkedett meg a most 62 éves nagypapával, akit csak JR-ként emlegetnek. A pár közös barátaikon keresztül találkozott először, és hónapokig beszélgettek, mielőtt egymásba szerettek.

Nagypapával házasodott össze a 19 éves Samantha Simpson – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Samantha szülei azonban nem akarták elfogadni ezt a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatot, de a fiatalt ez nem tántorította el a szerelmétől. Összeházasodtak és össze is költöztek,

most pedig közös gyermeket akarnak.

Samanthának ugyanis van már, és természetesen JR-nek is, hiszen ő már nagypapa. A kapcsolatuk komolysága ellenére nagyon sok bántó megjegyzést kapnak, a férfit pedofilnak tartják, és sokszor a nagyapjának hiszik. „Csak azt akarjuk, hogy az emberek belássák, boldog házasok vagyunk és a kapcsolatunk komoly” – mondta a The Sunnak Samantha, aki korábban randevúzott már korban hozzá közelebb álló férfiakkal is, de éretlennek tartotta őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.