Oszter Sándor saját erdei útján hajtott vastüskébe, szándékosságra gyanakszik

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
emberölési kísérlet vastüske autó Oszter Sándor feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját erdei útján hajtott autójával vastüskébe Oszter Sándor. Szándékosságot sejt a dolog mögött, azt mondja, az eszköz nem egy szerszám volt, hanem erre a célra készítették. Feljelentést tett a rendőrségen. 

„Ne kerteljünk, valaki meg akart ölni vagy legalábbis nem gondolt bele, hgoy mi történhetett volna, ha a defekt után egy fának hajtok. Nem beszélve arról, ha gyalog járok arra és megcsúszom a lejtős szakaszon, akár fejjel is belezuhanhattam volna abba a szögbe” – mondta Oszter Sándor a Ripostnak. Saját erdei útján haladt autójával, amikor egy hatalmas vastüskébe hajtott.

A színész szerint látszik rajta, hogy nem egy szerszám vagy alkatrész, hanem erre a célra készítették. A lapnak elmodta, bár az erdő magánterület, akadt már gondja falopással. „Most is látszanak a friss fakivágás nyomai. Szóltam is érte az érintetteknek, akik nyilván nem vették ezt jó néven” – fejtette ki Oszter, aki megtette a rendőrségen a feljelentést, és bevitte hozzájuk a vastüskét.

Oszter Sándor aggódik a biztonsága miatt Forrás: MTI/Zih Zsolt

Shakirát adócsalással vádolják, beidézte a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20190227-shakirat-adocsalassal-vadoljak-beidezte-a-birosag.htmlAz adócsalás miatt Shakira ellen indult eljárásban beidézték a kolumbiai énekesnőt, június 12-én kell megjelennie a bíróság előtt a katalóniai Esplugues de Llobregatban. TV + Sztárok--Lady Gaga miatt van feszültség Irina Shayk és Bradley Cooper közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-lady-gaga-miatt-van-feszultseg-irina-shayk-es-bradley-cooper-kozott.htmlHabár Irina Shayk ügyelt arra, hogy az Oscar-gálán ne legyen nyoma annak, mennyire elege van már a gyermeke apja és Lady Gaga kapcsolata körüli felhajtásból, valójában nagy benne a feszültség emiatt. TV + Sztárok--Majdnem 500 métert zuhant néhány másodperc alatt Emiliano Sala gépehttp://www.life.hu/sztarok/20190227-majdnem-500-metert-zuhant-nehany-masodperc-alatt-emiliano-sala-gepe.htmlEmiliano Sala Franciaországból Walesbe tartott egy magánrepülővel, de a gép nem ért célba. Mint kiderült, a pilóta súlyos mulasztásokat követett el. TV + Sztárok--Helyi szervezési hiányosságok miatt elmarad Curtis kolozsvári koncertjehttp://www.life.hu/sztarok/20190227-helyi-szervezesi-hianyossagok-miatt-elmarad-curtis-kolozsvari-koncertje.htmlElmarad Curtis és a BSW csütörtöki koncertje. A történtekről nem az előadók tehetnek. TV + Sztárok--Növényi Norbertnek nem kell börtönbe mennie, de így is 30 milliót bukott a vád miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-novenyi-norbertnek-nem-kell-bortonbe-mennie-de-igy-is-30-milliot-bukott-a-vad-miatt.htmlNövényi Norbert adócsalási és magánokirat-hamisítási ügybe keveredett, és bár nem kell börtönbe mennie, így sem örülhet: mindenét elvesztette. TV + Sztárok--Véletlenül derült ki, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-veletlen-derult-ki-hogy-katie-holmes-es-jamie-foxx-szakitott.htmlJamie Foxx véletlenül árulta el, hogy éppen szingli. Ezek szerint már nincsenek együtt Katie Holmesszal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.