Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere lezárult

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hosszú Katinka válóper Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár úgy tűnt, hosszasan el fog húzódni Shane Tusup és Hosszú Katinka válása, sajtóértesülések szerint január végén sikerült pontot tenniük az ügy végére.

Nem volt hosszadalmas tárgyalássorozat, Hosszú Katinka és Shane Tusup a hot! értesülései szerint január végén lezárták a válóperüket. Állítólag 2 milliárd forintos vagyonon osztoztak, amelynek szerves része volt a közös cégük, az Iron Corporation Kft. A per Budapesten zajlott, de Shane-t többnyire csak az ügyvédei képviselték.

Lezajlott a válóper Fotó: Szabó Gábor - Origo


Bennfentesek szerint végül Shane Tusup teljesen kiszállt a közös cégből, Katinka természetesen kifizette volt férjét. Az informátor szerint ezen túl is nagyvonalú volt az úszónő, ugyanis Shane mint Katinka volt edzője számíthat az elért remek eredmények után olimpiai járadékra, és Katinka bele is egyezett abba, hogy volt férje megkapja ezt a pénzt, pedig állítólag megnevezhetett volna mást is edzőjeként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.