Debreczeni Zitát a gyermekvállalásról faggatták a követői

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
gyermekvállalás Gianni Annoni Debreczeni Zita közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán kérdezhettek a rajongók Debreczeni Zita fotóstól, modelltől. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, mikor szeretnének gyermeket a férjével, Gianni Annonival.

Debreczeni Zita fotós, modell a közösségi oldalán lehetőséget adott követőinek arra, hogy kérdezzenek tőle.

Számos kérdést kapott azzal a kapcsolatban, hogy mikor szeretnének gyermeket férjével, Gianni Annonival – szúrta ki a Ripost. "Nem szeretnél gyereket? A szülinapodon láttam, hogy 38 vagy, amin meglepődtem" – írta az egyik kérdező.

Egy másik rajongó arra kérdezett rá, hogy azért kezdtek-e lakásfelújításba, mert esteleg bővül a család? Erre a fotós már egy mémmel válaszolt, hiszen valószínűleg elege volt ebből a témából.

Debreczeni Zitától kérdezhettek rajongói Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Pásztor Anna összetört a zaklatója öngyilkossága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190301--pasztor-anna-osszetort-zaklatoja-ongyilkossaga-miatt.htmlPásztor Anna zaklatója a cellájában követett el öngyilkosságot, az énekesnő megrendült attól, ami történt. TV + SztárokOrigoVV Fanni-ügy: a rendőrség cáfolta azokat az állításokat, amelyeket a gyanúsított volt ügyvédje tetthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vv-fanni-ugy-a-rendorseg-cafolta-azokat-az-allitasokat-melyeket-gyanusitott-volt-ugyvedje-tett.htmlA VV Fanni-ügy gyanúsítottjának egykori ügyvédje teljesen mást állít a jelenlegi helyzetről, mint a rendőrség. TV + Sztárok--Berki Mazsi eltűnt az Instagramról – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-berki-mazsi-eltunt-az-instagramrol-foto.htmlBerki Mazsi eltűnt az Instagram oldalról. Vajon ő is hacker áldozata lett, vagy csak egy időre megunta a posztolást? TV + Sztárok--Szabó Győző elmondta a véleményét Curtis elvonójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-szabo-gyozo-elmondta-a-velemenyet-curtis-elvonojarol.htmlNagy port kavart Curtis elvonókúrája. A hírek szerint ugyanis vitaminkúrával, szaunával és sporttal próbált lejönni a drogokról. Szabó Győző, aki 10 évig szintén a kábítószer rabja volt, elmondta a véleményét a különös rehabról. TV + SztárokOrigoTóth Andi szexi dekoltázst villantott a Nicki Minaj-koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-toth-andi-szexi-dekoltazst-villantott-a-nicki-minaj-koncerten.htmlA Nicki Minaj-koncerten tombolt a fél celebvilág, így Tóth Andi énekesnő is. Elképesztően szexi szerelésben indult bulizni. TV + SztárokOrigoTragikusan fiatalon elhunyt a volt magyar válogatott kajakos, Tóth Attila Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-tragikusan-fiatalon-elhunyt-a-volt-magyar-valogatott-kajakos-toth-attila-mark.html24 éves korában elhunyt Tóth Attila Márk egykori válogatott kajakos. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.