Gundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos!

műsorvezető forgatás Gundel Takács Gábor vetélkedő Legyen Ön is Milliomos!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos!

Szomorú hírt jelentett be a közösségi oldalán Gundel Takács Gábor: véget ért a Legyen Ön is milliomos! A műsorból 42 részt forgattak le, és egyelőre nem folytatja tovább a csatorna.

A műsorvezető elárulta, ez volt az egyik kedvenc vetélkedője, a szívéhez nőtt a játék, rengeteg szép pillanatot szerzett neki, ezért egy kicsit most ő is szomorú. Hamarosan azonban újra láthatják a tévénézők: kezdődnek ugyanis az Áll az alku forgatásai.

Mallorcára vitték Michael Schumachert: a szomszédok már látták ishttp://www.life.hu/sztarok/20190301-mallorcara-vittek-michael-schumachert-a-szomszedok-mar-lattak-is.htmlMallorcán gyógyul tovább Michael Schumacher: a szomszédok látták is a Forma–1-es világbajnokot. TV + Sztárok--Sáfrány Emese, azaz Aleska kutyája furcsa színűnek tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-safrany-emese-azaz-aleska-kutyaja-furcsa-szinunek-tunik.htmlNem újdonság, hogy a hírességek nemcsak a hajukat festik, hanem olykor a kutyusuk is különböző színekben pompázik. Most Sáfrány Emese kutyája is kissé kékes színűnek tűnik. TV + SztárokOrigoMajka elárulta, külföldre költözik-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190301-majka-elarulta-kulfodre-koltozik-e.htmlMajkáról sokáig keringett az a hír, hogy külföldre költözik a családjával, most elárulta, mi az igazság. TV + SztárokOrigoVV Fanni-ügy: a rendőrség cáfolta azokat az állításokat, amelyeket a gyanúsított volt ügyvédje tetthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vv-fanni-ugy-a-rendorseg-cafolta-azokat-az-allitasokat-melyeket-gyanusitott-volt-ugyvedje-tett.htmlA VV Fanni-ügy gyanúsítottjának egykori ügyvédje teljesen mást állít a jelenlegi helyzetről, mint a rendőrség. TV + Sztárok--Tóth Andi szexi dekoltázst villantott a Nicki Minaj-koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-toth-andi-szexi-dekoltazst-villantott-a-nicki-minaj-koncerten.htmlA Nicki Minaj-koncerten tombolt a fél celebvilág, így Tóth Andi énekesnő is. Elképesztően szexi szerelésben indult bulizni. TV + SztárokOrigoÓriáskerék tetején sétált az Esernyős Ember – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-oriaskerek-tetejen-setalt-az-esernyos-ember.htmlHihetetlen dolgot mutatott be ismét az Esernyős Ember: ezúttal a debreceni óriáskerék tetején sétált. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.