Különös hívást kapott Kulcsár Edina

rajongó Kulcsár Edina telefonhívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a minap különös hívást kapott egy ismeretlen lánytól.

Kulcsár Edina törekszik arra, hogy a közösségi oldalán ne csak tökéletes képeket osszon meg, hanem megmutassa azt is, hogy néha bizony neki is vannak gondjai, problémái. Rajongói pont az őszinteségéért szeretik.

Most a FEM3 műsorában elárulta, sokan keresik meg különböző kérésekkel. A minap egy egészen furcsa hívást kapott egy ismeretlen lánytól.

Az egyik nap nagyon ijesztő hívást kaptam. Egy lány megkeresett, hallottam, hogy zavarban van, és arra lyukadtunk ki húsz perc múlva, hogy ő pont ugyanolyan életet szeretne, mint amilyen az enyém. Ez picit ijesztő volt, hogy ugyanazt szeretné, szépségversenyre menne... És hogy én segítsek neki, őt meghurcolta az élet, egyedül van... Úgy voltam vele, hogy persze, segítek neki, hiszen nekem is szívügyem ez. Azt hittem, hogy valami komoly probléma állhat a háttérben, autóbaleset érte esetleg, vagy maradandó sérülései vannak, de kiderült, hogy csak elhanyagolta magát, és az volt a lényeg, hogy 10 évvel ezelőtt mennyire szép volt, és 29-30 éves lesz lassan..."

Pásztor Anna összetört a zaklatója öngyilkossága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190301--pasztor-anna-osszetort-zaklatoja-ongyilkossaga-miatt.htmlPásztor Anna zaklatója a cellájában követett el öngyilkosságot, az énekesnő megrendült attól, ami történt. TV + SztárokOrigoVV Fanni-ügy: a rendőrség cáfolta azokat az állításokat, amelyeket a gyanúsított volt ügyvédje tetthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vv-fanni-ugy-a-rendorseg-cafolta-azokat-az-allitasokat-melyeket-gyanusitott-volt-ugyvedje-tett.htmlA VV Fanni-ügy gyanúsítottjának egykori ügyvédje teljesen mást állít a jelenlegi helyzetről, mint a rendőrség. TV + Sztárok--Tragikusan fiatalon elhunyt a volt magyar válogatott kajakos, Tóth Attila Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-tragikusan-fiatalon-elhunyt-a-volt-magyar-valogatott-kajakos-toth-attila-mark.html24 éves korában elhunyt Tóth Attila Márk egykori válogatott kajakos. TV + Sztárok--Kovács Patrícia a válásáról vallott: úgy érzi, most minden jobbhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-kovacs-patricia-a-valasarol-vallott-ugy-erzi-most-minden-jobb.htmlKovács Patrícia mindenkit meglepett, amikor bejelentette a válását, de úgy érzi, ez volt a legjobb döntés. TV + Sztárok--Dömsödi Gábor elárulta, hogy sajnálja Hajdú Pétert a válása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190228-domsodi-gabor-elarulta-hogy-sajnalja-hajdu-petert-a-valasa-miatt.htmlDömsödi Gábor és Hajdú Péter hosszú évek óta nem beszélnek, és habár nemrég közösen szerepeltek egy tévéműsorban, a viszonyuk ettől még nem rendeződött. TV + SztárokOrigoÍme a Kids’ Choice Awards 2019-es jelöltjeinek névsorahttp://www.life.hu/sztarok/20190228-ime-a-kids-choice-awards-2019es-jeloltjeinek-nevsora.htmlMegvannak a Nickelodeon Kids's Choice Awards 2019-es jelöltjei. Idén március 23-án robban az év „legtrutyisabb” bulija, a Kids' Choice Awards, amelynek a Los Angeles-i Galen Központ ad otthont. A rendezvény házigazdája az USA-ban nagy népszerűségnek örvendő DJ, rapper és rádiós személyiség, DJ Khaled lesz. A jelöltek között olyan nevek tűnnek fel, mint Rihanna, Adam Sandler, Channing Tatum, Ellen DeGeneres, Tyra Banks, Millie Bobby Brown, Dwayne Johnson, Emily Blunt, Scarlett Johansson és Lupita Nyong'o. Magyarországról csak a Life.hu kapott meghívást az eseményre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.