Sáfrány Emese, azaz Aleska kutyája furcsa színűnek tűnik

kutya Aleska Diamond Kék Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem újdonság, hogy a hírességek nemcsak a hajukat festik, hanem olykor a kutyusuk is különböző színekben pompázik. Most Sáfrány Emese kutyája is kissé kékes színűnek tűnik. 

Korábban már Labancz Lilla is rózsaszínre festette a kutyusa farkát. Most pedig a 24.hu kiszúrta, hogy Sáfrány Emese, azaz Aleska kedvence is mintha színt váltott volna.

Az egyik legújabb fotón mintha kéknek tűnne a kis eb szőre, ahogy a gazdája mellé tette a kezét, hogy bemutassa friss manikűrjét. Ám az Insta-storyban már van egy másik fotó is, amelyen inkább szürkének tűnik a kutyus. Vajon a szemünk csap be minket?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Körmök: @agnyesnails

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Különös hívást kapott Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190301-kulonos-hivast-kapott-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina a minap különös hívást kapott egy ismeretlen lánytól. TV + SztárokOrigoÁldozatok vallottak arról, mit kért tőlük szex közben Michael Jackson (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190301-aldozatok-vallottak-arrol-mit-kert-toluk-szex-kozben-michael-jackson.htmlÚjabb részleteket árultak el az áldozatok arról, mit is tett velük Michael Jackson. TV + Sztárok--Vajna Tímea egyik barátja szerint az özvegy egyelőre nem férhet hozzá a vagyonhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vajna-timea-egyik-baratja-szerint-az-ozvegy-egyelore-nem-ferhet-hozza-a-vagyonhoz.htmlNemrégiben Los Angelesbe repült Vajna Tímea, hogy férje hamvait családja mellett is örök nyugalomra helyezzék. Egyik barátja szerint turistaosztályon kellett utaznia, mert egyelőre nem fér hozzá Andy Vajna vagyonához. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogy nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-liptai-claudia-megmutatta-hogy-nezett-ki-gyermekkoraban.htmlHihetetlenül aranyos fotót posztolt a közösségi oldalára Liptai Claudia. Megmutatta, milyen volt gyermekkorában. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zitát a gyermekvállalásról faggatták a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190301-debreczeni-zitat-a-gyermekvallalasrol-faggattak-a-kovetoi.htmlKözösségi oldalán kérdezhettek a rajongók Debreczeni Zita fotós, modelltől. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, mikor eszeretnének gyermeket férjével, Gianni Annonival. TV + Sztárok--Pásztor Anna összetört a zaklatója öngyilkossága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190301--pasztor-anna-osszetort-zaklatoja-ongyilkossaga-miatt.htmlPásztor Anna zaklatója a cellájában követett el öngyilkosságot, az énekesnő megrendült attól, ami történt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.