Galambos Dorina válás Joshi Bharat Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Joshi Bharat kérdéseire válaszolt a FEM3 Caféban. Pély Barna mesélt arról, hol lépett először színpadra, milyen tanácsot kapott az édesanyjától, és a nővéreihez fűződő viszonyáról is. Csupán egy témát szeretet volna elkerülni. 

2018 nyarán vált külön Pély Barna és Galambos Dorina. A zenészpár 15 évig volt együtt. Barna nem szeret a magánéletéről beszélni, Joshi Bharat azonban mégiscsak kihúzta belőle, hogyan sikerült feldolgozni a szakítást.

"Mint ember és mint zenész, ugyanaz vagyok. A legtöbb dolog mindig is inspiráció marad az életemben, a fő célom az, hogy dalokat szerezzek. Az, hogy mi történt az életemben az elmúlt tíz évben, azokat mindig a dalokban fogalmaztam meg. Az új nagylemez az azért született pontosan, és egyébként fel is öleli ezt az időszakot. Mindent kiírtam magamból az új nagylemezen. Tehát ha valaki bármire kíváncsi, akkor megveheti az albumot. (...) Az ember mindenen túl tud lenni, hogy ha túl akar lenni rajta. Vannak ezek a nagy kérdések, meg nagy dolgok, hogy mi különbözteti meg a sikeres embert a sikertelentől. Az különbözteti meg, hogy amikor elesik, föláll a földről. A másik meg, ha valami baj van vele, pityereg a földön. Ez így nem működik, az a fontos, hogy az ember mindig előre nézzen, az a fontos, hogy megtalálja mindig a célokat az életében, és az önmagába vetett hitet. Az a fajta magány, amitől a legtöbb ember fél, az számomra előny. Van ez a művészi magány, ami nekem nagyon-nagyon jó, mert akkor megint újjá tudok születni" – mondta Barna, aki azt is elárulta, hogy most nem foglalkozik a szerelemmel, és az új párkapcsolat lehetőségével.

Teljesen kiborult Galambos Lajos: elölről kezdődik a tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190302-teljesen-kiborult-galambos-lajos-elolrol-kezdodik-a-targyalasa.htmlA Bors úgy tudja, hogy két év, négy halasztás és két tárgyalás után előlről kezdődik Galambos Lajos 30 milliós áram-, víz-, és gázlopási pere, ami miatt korábban 125 napot börtönben is ült. Az ok: bíróváltás.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Garnerről és új párjáról lesifotók készültekhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-jennifer-garnerrol-es-uj-parjarol-lesifotok-keszultek.htmlLesifotók készültek Jennifer Garnerről és új párjáról. TV + Sztárok--Vasvári Vivi dögös bikiniben mutatta meg a melleit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vasvari-vivi-dogos-bikiniben-mutatta-meg-melleit.htmlVasvári Vivi a férfiak legnagyobb örömére egy dögös bikiniben mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoSztárok, akikkel SMS-ben szakítottak: Jessica Simpson és Kisó is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-sztarok-akikkel-smsben-szakitottak-jessica-simpson-es-kiso-is-igy-jartak.htmlA szakítás sosem kellemes, de lehet jól, illetve tisztességesen csinálni. Az alábbi sztároknak azonban nem adatott meg a becsületes elválás, hosszú kapcsolatokat és házasságokat is zártak le egyetlen SMS-ben, ami finoman szólva is hatalmas modortalanság. Íme, azok a sztárok, akik így jártak. TV + Sztárok--Katalin hercegné elszólta magát: nem kizárt, hogy jön a negyedik babahttp://www.life.hu/sztarok/20190301-katalin-hercegne-elszolta-magat-nem-kizart-hogy-jon-a-negyedik-baba.htmlKatalin hercegné sejtelmes választ adott arra a kérdésre, vállalnak-e negyedik gyermeket Vilmossal. TV + Sztárok--Ilyen hatalmas Bradley Cooper vagyonahttp://www.life.hu/sztarok/20190301-ilyen-hatalmas-bradley-cooper-vagyona.htmlBradley Cooper a Másnaposokkal került fel a térképre, és vált a világ egyik legjobban fizetett színészévé, a Csillag születik azonban még több pénzt hozott neki a konyhára. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.