VV Greg keményen beszólt Curtisnek, a válaszra sem kellett sokáig várni

vita Curtis beszólás VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook-oldalán üzent Curtisnek VV Greg, aki szerint a rapper belőle és a másságból is gúnyt űzött.

A közösségi oldalán fakadt ki VV Greg, aki úgy érzi, hogy Curtis nagyon megbántotta.

"Kedves Széki Attila – avagy a nagy – Curtis!
Nagyon nagy csalódás vagy számomra! Egy jótékonysági gálaesten – ahol mindannyian Vietorisz Áron gyógyulásának megsegítése miatt voltunk jelen – számodra mások szándékos lejáratása a cél?! Miközben a sajtófotók készültek rólam, te, mint egy jóllakott óvodás beugrottál a képbe – mindenféle köszönés és megkérdezés nélkül – karonfogtál és a haveroddal lefotóztattad magad velem! Ezzel, eddig ugye nem is lenne semmi gond. Az viszont már kevésbé szimpatikus számomra, hogy a privát oldaladon gúny tárgyává teszel engem és magát a másságot! Elhiszem én, hogy Majka nélkül már nem mennek úgy a dolgok... és valahogy magadra kell hívnod a figyelmet, de miért pont így?!? Nem tudom milyen iskolai végzettséged lehet, de mától egy bizonyítvánnyal biztosan gazdagabb lettél! Ezzel viszont csak az a baj, hogy ezt szegénységinek hívják!!!" - írta Greg a Facebookon.

Természetesen a válaszra sem kellett sokáig várni, így reagált Curtis:

"Kedves Greg-avagy a nagy Ken baba.
Látom ég a ház a tegnapi posztom miatt ,amit egyébként viccnek szántam.
Először is, kezdjük azzal ,én nem ítélem el a másságot ,mivel rengeteg ismerősöm/munkatársam meleg. Együtt dolgozom évek óta velük és szuper a kapcsolatunk.
Említetted ,hogy ez egy jótékonysági est volt ,ami azért furcsa tőled ,mert ameddig te azzal voltál elfoglalva ,hogy minél több ingyen ételt és italt tömjél magadba ,addig én és a hozzám hasonló produkcióval is rendelkező ismert ember (veled ellentétben) ingyen és bérmentve léptünk fel.
Emellett egy szabad szemmel jól látható összeget is otthagytam a kisfiúnak.
Aranyos tőled az is ,hogy veled hívom magamra fel a figyelmet
Greg,nem akarlak tényleg megbántani de én már akkor díjakat nyertem a szakmában ,amikor te max azzal hívtad fel a figyelmet magadra ,hogy több smink volt rajtad mint a Macskák főszereplőin a Madáchban.
Itt lezártnak tekintem ezt a dolgot,sajnálom ha megbántottalak.
Szép hétvégét"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.