Ezért kér minden alkalomra drága ékszert férjétől, Buraktól Csősz Bogi

Forrás: Polyak Attila/Origo -
válás Csősz Boglárka ékszer Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi boldog és szerelmes, de azt vallja, jobb, ha az embernek van B terve. A Törökországban élő színésznő úgy véli, a legjobb, ha egy nő ékszerbe fekteti a vagyonát, így ha bármi baj van, rögtön pénzzé teheti azt.

Bogi és Burak között az égvilágon semmi probléma, de a luxusfeleség előrelátóan tekint a jövőbe: férjétől minden ünnepre drága ékszert kér, hogy egy esetleges válás esetén ne maradjon pénz nélkül.

„Odakint minden nő a vagyonának nagy részét ékszerekbe fekteti. Ha egy feleség kérhet valamit, akkor az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, akkor bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe. (...) Ha véletlenül megszorulnál, bajba kerülnél, rögtön pénzzé tehető, nekem ez a politikám, és mindenkinek ezt ajánlom, hiszen bármikor történhet bármi” – mondta el a Vasárnapi Blikknek Bogi.

Csősz Bogi és férje, Burak Forrás: Polyak Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.